Yes, eindelijk zie je jouw collega’s weer steeds vaker. Kun jij niet wachten totdat jullie weer compleet op kantoor aan het werk zijn? Of krijg je eigenlijk de kriebels omdat het weer een verandering is… En veranderingen… daar worden ‘wij mensen’ van nature niet heel blij van. 😉 Waren jullie net gewend om online te werken, en nu wordt verwacht dat jullie hybride samenwerken. En dat is toch een tikkie anders.

In de praktijk zien wij dat teamleiders als een malle met hun team afspraken maken over online en live werken. Die afspraken gaan vaak over bereikbaarheid en over wanneer het de gezamenlijke kantoor-dag is. Niks mis mee, want die afspraken moet je ook maken. Maar waar het vaak mis gaat, is dat we onvoldoende inzoomen op ieders behoefte. Deze voorbeelden hoorden we afgelopen maand van verschillende teamleiders:

 • Online werken vind ik heerlijk efficient! Ik hoef helemaal niet te weten hoe het met mijn collega’s gaat. Doe dat lekker aan het einde van het online teamoverleg, dan kan ik vast uitloggen en verder gaan met m’n eigen taken“.
  Ai… dit zorgt voor onbegrip bij de andere teamleden. En ze hebben elkaar nodig in hun werk om het gezamenlijke doel te behalen.
 • Ik moet gewoon wennen aan al die prikkels op kantoor. Ik voel me sociaal onhandig, ben het niet meer gewend om een connectie te maken met m’n collega’s“.
  Veelgehoord! En ook helemaal niet gek, we zijn sociaal gedrag eigenlijk wat afgeleerd. Die verbinding binnen het team (en als team met andere teams) is wel onmisbaar.
 • Ow ja en deze. Het teamlid wat vol gas geeft op allerlei fronten, en niet alleen werkgerelateerd. Hij draagt de zorg voor de kinderen omdat zijn partner in de zorg werkt en opa en oma niet meer durven oppassen… Jij ziet dat hij geen 100% focus heeft op zijn werk. Het oppakken van taken lukt nog wel, maar het echt meedenken en de klantfocus; dat mist. Was prima for-the-time-being. Maar nu neemt het structurele vormen aan. Jij ziet het, jouw teamleden zien het, maar hij ervaart het nog niet als probleem.

Heb jij ook zo’n voorbeeld die hier tussen kan staan? Ouch… het is toch best lastig als je de verandering om hybride samen te werken goed vorm wilt geven. En je kunt het ook maar 1 keertje doen. Doe jij dat in 1 keer goed? Of hannes je nog wat door in de hoop dat het hybride werken vanzelf gaat lukken…?

Wij hebben een tof aanbod voor jou. In twee uurtjes tijd geven we jou de handvaten om het hybride samenwerken succesvol vorm te geven. Een interactieve online sessie met collega-teamleiders. En we zouden Klaske & Margriet niet zijn als we hier geen feestje van maken. 😉 Dusse weg met die Corona-periode; en kom maar op met de afterparty!

De afterparty biedt..

 • Handvaten over hoe je de juiste mix vindt om oog te hebben voor individuele behoefte van teamleden zonder de teamambities uit het oog te verliezen
 • De ins & outs van hybride samenwerken
 • Inspiratie hoe je sociale onhandigheid binnen jouw team kunt doorbreken en ze elkaar gaan herontdekken

Wat kun je verwachten?

 • Frisse blik en inspiratie
 • Kennis over hoe je de juiste mix vindt tussen resultaten en werkplezier zodat jullie als team succesvol hybride werken
 • Hoog tempo en berg energie
 • Interactie met collega-managers

Zit je op het puntje van je stoel en heb je ook zo’n zin in een online feestje met inhoud die je direct in jouw team kunt toepassen? 

Zorg dan dat je er bij bent op donderdag 28 oktober van 15.00-17.00 uur. Voor slechts 37,50 euro exclusief btw. Een koopje voor alle kennis die we delen. Meld je aan via deze link.