Over ons

Klaske & Margriet

eilandjes, miscommunicatie en de hakken in het zand

Wij hebben het allemaal voorbij zien komen; zowel als teamlid zelf, als vanaf de zijlijn als trainer en adviseur. Teams die geen teams zijn, wijzende vingertjes en vele misverstanden. Terwijl we als team toch allemaal diezelfde klant voor ogen hebben… 
De trainingen die wij de afgelopen jaren gaven focusten zich op het individu; hoe kun je als individu zo goed mogelijk uitblinken? Hoe kun je er alles uithalen?  Zodat je kan shinen en uitblinken als individu. Niks mis mee, zou je denken… Echter om echt impact te maken als individu, zul je de handen ineen moeten slaan. Samen ontwikkelen en groeien, zodat je kan uitblinken als team en samen met plezier de ambities realiseert! We trainden veel mensen die oneindige passie voor hun klant hadden, maar stiekem vergaten dat ze geen passie voor hun team hadden en daarmee de echte impact voor diezelfde klant om zeep hielpen.  Want door expertise, talenten en kwaliteiten te bundelen in een team ontstaat er magie. Een magie die zorgt voor plezier waarmee je vanzelfsprekend  gezamenlijk organisatieambities realiseert! Dus waarom moeilijk doen, als het samen kan?

de magie van teamwork

Onze wegen kruisten elkaar in 2016; een toevalstreffer; ook al leek het voorbestemd. Wij maakten een succes van onze samenwerking, door elkaars verschillen te omarmen en deze te benutten. Plezier, vertrouwen, een gemeenschappelijke purpose en onze enorme drive om samen te groeien zorgden voor een succesvolle samenwerking en daarmee tot succesvolle resultaten. Door onze functietitels los te laten en verder te kijken dan ons eigen takenpakket, kregen onze talenten de ruimte en gebeurde er iets magisch….

De bevlogenheid spatte er vanaf; rammelende toetsenborden om onze creativiteit kwijt te kunnen. Ons onuitputtelijke enthousiasme en trots waarmee we non-stop over ons werk konden kletsen. De meest simpele, eentonige klusjes deden we met een grote glimlach, wetende dat dit bijdroeg aan het grotere geheel. Keihard en toegewijd werken tot in de late uurtjes, omdat we er zoveel plezier aan beleefden en omdat dit nou eenmaal nodig was om het resultaat te bereiken. Onze chemie als gouden duo werkte aanstekelijk; de verzoeken van mensen die met ons wilden samenwerken vlogen ons om de oren.

Naast het feit dat wij het levende voorbeeld zijn van teamwork, hebben wij de afgelopen jaren honderden medewerkers en managers gesproken, geadviseerd, gecoacht en getraind. Met deze kennis en ervaring begeleiden wij teams, waarvan de teamleden vol passie hun eigen werk doen, maar geen sterk staaltje teamwork neerzetten. Wij zorgen voor een sterk team  waarin ze samenwerken, elkaar aanvullen en versterken en daarmee vol positieve energie gezamenlijk doelen realiseren!

Teamwork makes the dream work

Samen ontwikkelen en samen uitblinken. Als je het beste uit jouw teamleden wilt halen, is het noodzakelijk dat jullie je als team ontwikkelen. Zodat je samen sterk bent en blijft. Daarmee zijn jullie als team voorbereid op de toekomst. Door te bouwen aan de optimale samenwerking, halen de teamleden het beste in elkaar naar boven.  En een sterk team is de belangrijkste voorspeller van succes! 

Het Gouden Duo;

Wat je over Klaske moet weten…

  • Doordat ik ad-rem ben, kom ik met spontane reacties, waardoor het ijs meteen gebroken is. 
  • Geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik kom 9 van de 10 keer binnen met vlekken op mijn kleding terwijl ik ze schoon uit de kast heb getrokken. 
  • Mijn creativiteit en wirwar in mijn hoofd zijn soms irritant, maar ik zou er ook niet zonder kunnen omdat ik anders de beste en gekste ideeën zou missen.
  • Wat ik mis aan techniek bij het potje tennis maak ik goed met mijn kracht en de wil om als beste te presteren. 
  • Getrouwd met een gedreven koeienboer en mem van een eigenwijze kleuter. 

06 41 911 560
klaske@ontwikkel-uitblinkers.nl

Wat je over Margriet moet weten…

  • Ik ben een tikkeltje allergisch voor mensen die klagen omdat ik vanuit mijn optimisme eindeloos denk in kansen en mogelijkheden. 
  • Mega gedisciplineerd in alles wat ik doe. Sporten? Niet mijn hobby, maar if that’s what it takes om mijn doel te bereiken, dan doe ik dat. Afspraak = afspraak. 
  • Ik ben een slowstarter in de ochtend en pas aanspreekbaar na twee koppen koffie. Maar na de cafeïne-boost is mijn werktempo niet te stoppen.
  • Super perfectionist, ik kan me enorm af laten leiden als iets niet klopt of verkeerd gespeld staat. Ik ga door totdat echt alle puntjes perfect op de i staan. 
  • Getrouwd met een handige Henk en mem van twee ondernemende tieners.

06 55 480 633
margriet@ontwikkel-uitblinkers.nl

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?