Ons aanbod

Masterclass (online)- Van eindejaarsoordeel naar eindejaarsknaller

Online interactieve masterclass met collega-teamleiders waar je kennis & inspiratie krijgt over hoe jij zorgt voor het beste eindejaarsgesprek ever 

Het is weer die tijd van het jaar… De beoordelingsgesprekken, de eindejaarsgesprekken… Of wellicht noemen jullie het al wel ontwikkelgesprekken. Geef het een naam, beoordelen is nog altijd waar het op uitdraait. Terwijl je zowel van jouw teamleden als van jezelf verwacht dat je knallend door zo’n ontwikkelgesprek rolt  :).
Niet beoordelen, wel een goed gesprek over resultaten vanuit waardering voor de ander en positieve vibes. Knallend het jaar uit, dat is wat je je teamleden gunt; dus laat ons je inspireren om te knallen!  

 

Herken je dit?

 • Kak, het is weer die tijd van het jaar… En door de waan van de dag voelt zo’n ontwikkelgericht gesprek elke keer weer als een moetje, een verplicht nummer en daardoor overkomt het je, terwijl je juist wil dat deze gesprekken ‘normaal’ worden… 
 • Je wilt graag een gelijkwaardig gesprek vanuit wederkerigheid, maar toch zijn die strepen op jouw schouder daarin elke keer een blokkade.  
 • Elke keer als je een ontwikkelgesprek voert met je teamleden doe je dat op gevoel.  Met de “trust your gut-feeling” manier kom je heel ver, maar eigenlijk wil je gewoon graag weten wat je doet… 
 • Je bent degene met het zweet op de rug; je gaat nog harder aan de bak, terwijl je eigenlijk dat teamlid aan de bak wil hebben… het is zijn gesprek toch? 
 • Zo aan het einde van het jaar moet er nog zoveel gebeuren, waardoor jij je in zo’n gesprek al snel laat verleiden tot wat er nog moet gebeuren om de jaardoelen te halen, of ze hun verlofuren wel juist hebben ingevoerd en al dat geneuzel. Terwijl je juist vanuit waardering voor jouw teamlid  het jaar wil uitknallen. 

   

De online masterclass biedt..

 • Hoe jij als leider op laagdrempelige & positieve wijze jouw teamleden inspireert tot het nemen van meer verantwoordelijkheid
 • Kennis over hoe je met waardering voor jouw teamleden een gesprek over resultaten en ontwikkeling voert
 • Kennis over de juiste vragen. Welke vragen kun je stellen? Zowel low-profile als een laagje dieper.. 
 • Je krijgt direct advies op jouw vraagstukken & uitdagingen.
 • En je krijgt van ons nog een hele toffe gratis vragenlijst. Hierin staan vragen die je niet zo snel zou stellen in gesprek met jouw teamlid maar jullie juist wel verder helpt.  

 • Wat kun je van ons verwachten?

– Frisse blik en inspiratie
– Zoals je van ons gewend bent; een hoog tempo en berg energie, ook tijdens deze online sessie
– Tips & adviezen op de uitdagingen waar jij mee worstelt
– Interactie met collega-teamleiders 

Het resultaat:
Na deze online masterclass gebruik jij het eindejaarsgesprek voor waar het voor bedoeld is; namelijk de onderlinge verbinding van teamleider tot teamlid. Geen beoordelen, maar wel een powergesprek waar resultaten, ontwikkeling en de mens achter de functie centraal staan.  Deze masterclass zorgt ervoor dat jij weet aan welke knoppen je kunt draaien om een knaller van een eindejaarsgesprek neer te zetten. 

Wanneer?
Donderdag 8 december van 15.00 tot 16.30 u

Investering:
De masterclass is helemaal gratis en voor nop! 

 

Wat zeggen klanten?
UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?