Krachtige individuele leiders
& integraal leiderschap.

Op weg naar die nr 1 organisatie.

Let's talk

Ik ben sterker geworden in mijn rol als teamleider en maak impact op mijn team, organisatie en klant

“Ik ben nog sterker geworden in mijn rol als teamleider. Het besef dat ik een voorbeeldfunctie heb en daarmee impact maak en dat mijn zelfvertrouwen direct resulteert in een sterker team. En daarmee maken we impact op de organisatie en de klant.

Ilse Kloet, Teamleider Saman Groep

De eigen toko runnen, dat is wat jij jouw teammanagers ziet doen. En om nou te zeggen dat jouw teammanagers zaken op elkaar afstemmen en samen focussen op de lange termijn strategie?

Nope. Jouw teammanagers blijven lekker op hun eigen teameilandjes zitten. Killing als je die nr. 1 organisatie wilt zijn...

 • De transformatie van jullie organisatie vraagt om krachtig leiderschap. Van elke individuele teammanager. Van alle teammanagers samen, waarin zij als 1 team optrekken . Terwijl je nu ziet dat zij elkaar niet opzoeken. Ze schrijven zelfs nog hun eigen jaarplannen voor hun toko... Integraal versterken? No way op dit moment...

 • Jouw teammanagers zijn vooral heel druk met het runnen van hun eigen toko en het blussen van micro-brandjes, maar wat voor effect hun domein heeft op het grotere geheel en op de lange termijn is niet waar zij mee bezig zijn. De ene teammanager werkt vanuit de klantgedachte, terwijl de andere teammanager zich laat leiden door de procedures en de budgetten. De gezamenlijke gedachte & visie ontbreekt.

 • Jouw teammanagers zijn inhoudelijk sterk en een tikkie over-verantwoordelijk. Ze worstelen met hun rol als coach en facilitator, die steeds meer van ze wordt verwacht. Door die over-verantwoordelijkheid krijgen hun teamleden onvoldoende ruimte om te groeien in hun eigenaarschap. En pakken zij onvoldoende hun verantwoordelijkheid.

 • Jouw teammanagers gooien niet open op tafel wat hen dwars zit, waar ze mee worstelen. Ze zeggen dat ze open zijn, maar dat is niet wat ze in real life aan de MT-tafel laten zien. Terwijl je weet dat bij integraal samenwerken ook wrijving hoort.

 • En jij? Jij voelt dingen zo spot on aan, dat je natuurlijk allang weet dat er onder de waterlijn van alles speelt. Wat jouw teammanagers uitstralen aan de MT-tafel, matcht niet met hoe zij zich deep-down voelen. Maar met jouw volle agenda heb jij helemaal geen tijd om jouw teammanagers aan te moedigen om zichzelf verder te ontwikkelen en vanuit power hun rol te vervullen.

Jij ziet het anders. Jij wil het anders. En heel eerlijk; je weet dat het anders moet.

Met elke week dat deze situatie langer duurt, werken jouw teammanagers niet integraal & efficiënt samen. En dat kost jullie niet alleen tonnen... Het gaat ook ten koste van de klant.

Krachtig leiderschap is nu meer dan ooit nodig. Krachtige individuele leiders & integrale samenwerking als leiders.

Jouw meest brandende verlangen... De nummer 1 organisatie met krachtige teammanagers (en medewerkers) die verantwoordelijkheid pakken.

 • Jullie kunnen elke transformatie, elke verandering aan. Alle teammanagers tonen krachtig leiderschap, trekken samen als 1 team op en versterken elkaar integraal. Jouw teammanagers zoomen regelmatig uit, helpen elkaar aan de MT-tafel, spreken ambities uit en zetten gezamenlijk de koers uit.
 • Jouw teammanagers runnen hun eigen toko op iets meer afstand, omdat hun teamleden zich hiervoor verantwoordelijk voelen. En jouw teammanagers weten exact wanneer ze wel en wanneer ze niet bij hoeven te sturen. Hierdoor focussen jouw teammanagers zich op dat wat er toe doet; het grotere geheel en de lange termijn.
 • Van micro-managen naar powerful leadership. Door het sterke optreden van jouw teammanagers, creëren jullie teamleden die in the lead zijn en vanuit eigenaarschap zich verantwoordelijk voelen voor topresultaten.
 • Jouw teammanagers gooien open op tafel waar ze mee worstelen, waar ze onzeker over zijn, waar ze hulp bij kunnen gebruiken. Open communicatie vanuit een sterke basis van veiligheid & vertrouwen is essentieel om elke verandering samen aan te kunnen, en dat is wat jullie laten zien.

 • Jouw teammanagers weten exact wat hun power is en waar hun groeikansen liggen. Zij voelen zich sterk en zelfverzekerd, durven om hulp te vragen, maken bewuste keuzes en steken hun kop boven het maaiveld uit. Wauw, wat een krachtig leiderschap laten zij zien! Een voorbeeld voor de rest van de organisatie.

Als we jou vertellen dat dit mogelijk is. Niet ooit, niet over 5 jaar, maar binnen 6 maanden.

Hier zijn we; jouw versnellers.

De superpower van Klaske

Met mijn lach en speelsheid breek ik de boel in no time open en creëer ik een veilige sfeer. Jij voelt hierdoor direct de veiligheid om jezelf te zijn en je uit te spreken.

 • Funfact:
  Geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik kom 9 van de 10 keer binnen met vlekken op mijn kleding terwijl ik ze schoon uit de kast heb getrokken
  .

De superpower van Margriet

Met mijn helikopterview en scherpe blik kom ik razendsnel tot de kern. En herken ik de jarenlange saboterende patronen in jouw organisatie, zodat je deze kunt doorbreken.

 • Funfact:
  Google-maps is mijn beste vriend, ik onthoud simpelweg de route niet. Zelfs als ik naar kantoor rijd staat de navigator aan ;-).

Klaske & Margriet,


twee vrouwen met flair, visie en precies de power die jouw organisatie nu nodig heeft.

Zonder bescheiden te zijn; onze aanpak is verfrissend, energiek, positief, en vooral raak. En dat maakt dat wij ongelofelijk mooie resultaten neerzetten met de teammanagers en organisaties die we begeleiden.

Wij combineren eindeloos optimisme en enthousiasme met onze expertise op het gebied van HR, organisatie-ontwikkeling, leiderschap & (positieve) psychologie.

Dus als het gaat om:

 • Oog voor de unieke talenten en persoonlijkheid van elke individuele teammanager
 • Een open & veilige sfeer creëren die groei & integrale samenwerking faciliteert 
 • Angsten en belemmeringen die om de hoek komen kijken bij groei
 • Een positieve werkcultuur 

Weten we het een en ander… 😉

Introducing...

Het Next Level Leiderschapsprogramma

Van 'eigen tokootjes runnen' naar een excellerend team vol teammanagers in de nr. 1 organisatie.

 • Full focus op het potentieel van jouw teammanagers
 • Full focus op individueel krachtig leiderschap

Ok, tell me more. Wat krijg ik precies?

6 maand lang next level coaching voor jouw teammanagers;

5 live sessies met jouw teammanagers

Waarin we gelijk tot de kern komen. Waarbij we alles wat niet werkt aan de kant schuiven en vooral kijken naar wat jullie ultieme short-cut is naar een team met teammanagers die integraal samenwerken. Jouw teammanagers weten welke communicatie versterkend werkt voor de teamdynamiek.

Individuele coaching

De groei van elke individuele teammanager versnelt het teamwork als krachtige leiders in no-time. Jouw teammanagers weten exact wat hun power is en waar hun groeikansen liggen. Zij stappen in hun meest krachtige versie en potentieel ever.

Inspirerende tools

6 maand onbeperkt toegang tot opdrachten, reflectie-momenten, prikkelende vragen waarmee jullie de groei en ontwikkeling die jullie als teammanagers hebben ingezet vasthouden naast de sessies.

Deze teammanagers gingen jou voor...

Ik ben sneller dan ooit gegroeid in mijn leiderschap en met mijn bedrijf

"Waar ik voor aanvang van het traject eerder sceptisch was of ik wel voldoende zou leren en zou worden getriggerd, heb ik heel veel mooie input uit het programma kunnen halen die ook daadwerkelijk voor mij en de groei van mijn bedrijf relevant is."

- Wietske de Jong, Eigenaar Werkstof

Door gebruik te maken van de kracht van de groep en van alles wat ik aangereikt kreeg, voel ik me sterk en zelfverzekerd.

"Wat een geweldig en dynamisch duo vormen Klaske en Margriet! Het leverde de mooiste gesprekken op en heel veel prachtige nieuwe bagage voor de toekomst. Heel waardevol waren de praktische tips, prikkelende vragen en uitdagende stellingen. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en ik weet nu waar mijn kracht zit. Een aanrader voor elke leider!"

- Edwin Kamperveen, Teamleider Provincie Overijssel

Ik ben gegroeid in mijn leidinggevende rol en hierdoor voel ik me comfortabel met allerlei complexe zaken die op mijn pad komen.

"Na het programma kon ik vol zelfvertrouwen mijn rol pakken, ik ging veel makkelijker in de actie-stand. Ik voel me niet meer voor alles en iedereen verantwoordelijk. Maar ik weet nu exact wanneer ik verantwoordelijkheid kan pakken, en wanneer mijn collega aan zet is. Ik voel me zelfverzekerd en kan boven het werk uitstijgen."

-Lisa de Vreeze, Teamleider Zorggroep Alliade

En wanneer moet je ons vooral niet bellen?

 • Als jij denkt dat wij de quick-fix hebben en wel even met ons toverstokje komen zwaaien. Wij gaan all-in, maar jouw teammanagers ook.
 • Als je alleen maar met de beste wilt werken, maar 0 budget hebt om te investeren in een duurzame oplossing...

Wanneer zijn wij de juiste match voor jou & jouw organisatie?.

 • Als je er helemaal klaar mee bent dat de teammanagers in jouw organisatie op hun eigen eilandje blijven zitten. En jij weer de enige bent die de strategie van jullie als geheel moet aanslingeren...
 • Als je tenenkrommend toekijkt hoe het MT-overleg verloopt. En de 1 na de ander afhaakt en onderduikt.
 • Als de druk hoger is dan ooit. Je wilt NU krachtig leiderschap zien.

Goed verhaal, lekker kort ook. ;-)
En wat krijg ik nu precies?

 • 5 live sessies verdeeld over 6 maanden, waar we jarenlange patronen doorbreken en nieuw gedrag omarmen
 • Tweewekelijkse telegram-coaching om de gezamenlijke groei te verankeren
 • 1-op-1 gesprekken met alle teammanagers voor persoonlijke coaching
 • DISC-analyses voor alle teammanagers waarmee we potentieel, teamdynamiek en optimale communicatie zichtbaar maken
 • Maandelijkse practises voor directe toepassing
 • Follow-up sessie waarin we jou van advies voorzien om de ingezette groei te verankeren

That's it.
Je bent meer dan welkom, maar het is nu up-to-you.

Je hebt 2 keuzes;
1. Je belt ons.
2. Je moddert nog lekker aan.

Gaan wij nog even een koffietje halen en naar onze telefoon staren en kijken welke beslissing jij hebt genomen...

Vragen? Bel ons op 085 212 9906 of stuur een berichtje via whatsapp