Ons aanbod

Voor jou; gratis werkvorm Truth or Dare

Creëer verbinding door op een originele manier het gesprek met elkaar aan te gaan

Hoe goed ken jij jouw collega’s en kennen zij elkaar? Elkaar vinden op de vakinhoud is over het algemeen easy. Maar als het gaat om elkaar echt kennen? Das vaak andere koek. En dan bedoelen we niet dat we weten welke sport iemand beoefent of hoeveel kids hij/zij heeft (alhoewel dat natuurlijk ook leuk is om te weten ;-)).  Een van de basisvereisten van een sterk team is dat je elkaar kent en jullie je verbonden voelen met elkaar. Want als jouw teamleden zich verbonden voelen, is het makkelijker om de ander om hulp te vragen, elkaar te versterken en begrip voor elkaar te hebben.  

Wij hebben het makkelijk voor je gemaakt. Je kunt van ons een gratis werkvorm krijgen; onze zelf ontwikkelde Truth or Dare. Je kent het spel vast nog van vroeger. En dan in een eigentijdse jas met vragen voor jouw teamleden om te beantwoorden. Het levert leuke & waardevolle gesprekken op!   

Deze werkvorm zet je in:

  • Als je jouw collega’s op een andere manier wilt leren kennen
  • Als check-in bij het teamoverleg of de weekstart
  • Tijdens de VrijMiBo
  • Tijdens een sollicitatiegesprek

Wat krijg je?

Je krijgt van ons deze originele werkvorm in digitale vorm cadeau. Je kunt de werkvorm zowel live als online gebruiken met jouw team.

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?