Masterclass: Verbinding in de ratrace

Online masterclass met collega-teamleiders
waar je kennis & inspiratie krijgt over
hoe je in de ratrace prioriteit geeft aan de verbinding in jouw team

Jij en jouw team ervaren elke dag de toenemende werkdruk door o.a. vergrijzing en krapte op de arbeidsmarkt. Die enorme werkdruk zorgt ervoor dat jullie onvoldoende tijd maken en prioriteit geven aan de onderlinge verbinding in het team. Want ja, die stapel werk moet toch echt weggewerkt worden. Maar of dat dan nu wel zo efficiënt gebeurt?  

De ratrace is for real.  

 

Is dit hoe het nu gaat? 

 • Oogkleppen op en gaan… Jullie hebben het allemaal heel druk met je eigen toko. Zei er iemand iets?.

 • Een succes vieren, een kaartje sturen, een verjaardag vieren… Jullie vinden aan het eind van de dag nog wel ergens 5 minuten. Maar is dit nou jouw ‘best way’ om jouw teamleden te waarderen en aandacht voor elkaar te hebben? 

 • Het gebrek aan communicatie resulteert in misverstanden, dubbel werk en zelfs fouten. Jeps… de kosten lopen nogal op.
 • De eindeloze to-do-lijst zorgt aan het einde van de dag niet voor voldoening, maar voor leegte en eenzaamheid. 

Hoe je eigenlijk zou willen dat het is…. 

 • De oogkleppen af en een gezonde focus waarbij jullie oog hebben voor elkaar. 

 • Dat jouw teamleden de ruimte voelen en pakken en successen vieren en elkaar waarderen, zonder dat jij daar een moment voor moet creëren et creëren (aan het einde van de dag).

 • Teamleden die elkaar opzoeken en van elkaar weten waar ze mee bezig zijn, een moeiteloze samenwerking.

 • Af en toe uitzoomen en die toch al lange to-do-lijst even laten voor wat het is, omdat jullie allen voelen als we tijd voor elkaar maken, draagt dit meteen bij aan betere resultaten.

 

“Klaske en Margriet weten op een sprankelende, constructieve manier je vragen te doorgronden. Ze horen, voelen en zien wie er tegenover je zit, zonder oordeel. Ik sloot de masterclass positief en vol nieuwe energie af en ging met alle adviezen aan de slag.”

Maartje, teammanager

Wat kun je van ons verwachten tijdens deze masterclass?  

 • Frisse blik en inspiratie

 • Zoals je van ons gewend bent; een hoog tempo en berg energie

 • Tips & adviezen op de uitdagingen waar jij mee worstelt

Het resultaat:


Na deze online masterclass ben je bewust van de impact van de ratrace.

En hoe je in die ‘madness’ zorgt voor die momenten van verbinding die er toe doen. 

 

Wanneer?

Donderdag 20 juni van 09.00 tot 10.00 u

Investering:

De masterclass is he-le-maal gratis. 

Anita van der Veen
13/12/2023
Het afgelopen half jaar heb ik met mijn team een ontwikkeltraject met Margriet & Klaske gedaan. Ik heb overwogen om andere partijen te vragen maar omdat ik gehoord & gezien heb wat de Ontwikkel-Uitblinkers hebben gedaan en uitstralen was mijn gevoel dat zij vanuit hun authenticiteit kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ons team. Wij hebben een team waar veel vertrouwen is en waar we helder voor de bril hebben wat ons doel is. En toch kunnen we nog beter worden door elkaar aan te spreken en elkaar scherp te houden op gemaakte afspraken. Dit was ook de conclusie van het team en met Klaske en Margriet heb ik besproken welke stappen we hierin kunnen zetten om dit te verbeteren. Na de eerste sessie was het voor mij al duidelijk dat mijn gevoel helemaal klopte. Medewerkers vonden het natuurlijk spannend en er was ook enige weerstand. Maar door de manier hoe Klaske en Margriet zaken aanvliegen en doen (o.a. positief, nuchter, pragmatisch, eerlijk, enthousiast), was een ieder erg enthousiast en gedreven om mee te doen aan dit traject. Het resultaat is dat we vanuit openheid en vertrouwen een omgeving hebben gecreëerd waarin het makkelijker is om elkaar feedback te geven en onze samenwerking hebben versterkt. Klaske & Margriet hebben ons handvaten gegeven om onze goede samenwerking vast te houden. Hierdoor hebben medewerkers zelf ideeën en activiteiten bedacht welke we gaan uitvoeren. Mocht je twijfelen om met de Ontwikkel-Uitblinkers in zee te gaan dan is mijn advies, twijfel niet en ga het gewoon doen met de Ontwikkel-Uitblinkers!
Chantal K
07/11/2023
Edwin K
20/10/2023
Wat een geweldig en dynamisch duo vormen Klaske en Margriet! Naast wat inleidende theorie hebben ze de groep, waarin ik ook zat, goed aan het werk gezet. Dat leverde de mooiste gesprekken op en ook heel veel prachtige nieuwe bagage voor de toekomst. Uitwisselen van ervaringen in de groep met daarbij tips, handvatten, overdenkingen en uitdagende stellingen van Klaske en Margriet waren voor mij het meest waardevol. Ik kijk er met veel plezier op terug. Een aanrader voor iedereen!!!
Antje Hooghiem
27/09/2023
Onlangs hebben we binnen het Studententeam van Lefier het ‘Uitblinken als team-traject’ met de Ontwikkel Uitblinkers doorlopen. Het was een intensief, maar heel mooi traject waarin we mooie inzichten hebben gekregen, oa via DISC, en goede gesprekken met elkaar hebben gevoerd. We zijn als team gegroeid door elkaar echt te leren kennen en stil te staan bij ieders rol en verantwoordelijkheid. Het geven en ontvangen van feedback gaat gelukkig ook steeds beter. Er ligt een mooie basis om verder te bouwen aan een succesvol team om dagelijks de huurders van Lefier in een studentenkamer prettig te laten wonen! Klaske en Margriet brengen veel positiviteit en plezier met zich mee, zijn heel enthousiast en hebben oog voor de individu. Ze stellen de juiste vragen en zorgen voor een goede mix van theorie en praktijk. Ik ben erg tevreden en als je samen met je team op een positieve manier wilt werken aan een betere samenwerking dan kan ik De Ontwikkel Uitblinkers absoluut aanbevelen!
Wietske de Jong
22/09/2023
Hele fijne training gehad! Waar ik eerder sceptisch was of ik wel voldoende zou leren en zou worden getriggerd, heb ik heel veel mooie input uit de training kunnen halen die ook daadwerkelijk voor mij relevant is. Bedankt dames!
Elias Wittenberg
19/04/2023
Als team Bewonerszaken Midden-Groningen hebben wij recentelijk samengewerkt met Klaske en Margriet van Ontwikkel-Uitblinkers voor een aantal sessies over teamontwikkeling, feedback en communicatie. Ze hebben ons op een vrolijke en plezierige manier begeleid tijdens het traject. Klaske en Margriet hebben ons geholpen om elkaar beter te leren kennen als team en ons bewust te maken van onze individuele 'kleuren' en hoe we deze het beste kunnen gebruiken om ons werk te verbeteren. Ze hebben ons ook geholpen om te blijven werken aan het geven en ontvangen van feedback en het vieren van onze successen, iets wat we voorheen te weinig deden. Hun aanpak was professioneel, maar ook toegankelijk en plezierig. We bevelen Klaske en Margriet dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar deskundige en prettige begeleiding bij teamontwikkelingstrajecten. Dank jullie wel, Klaske en Margriet!
Monique Koobs
31/03/2023
Waardevolle teamdag gehad met dank aan Klaske en Margriet. Goed programma en een ontspannen dag waarop we elkaar als collega's beter hebben leren kennen. Zeker een aanrader om bijv. teamtrajecten/dagen met/via de Ontwikkel Uitblinkers te doen!
Edwin M
14/12/2022
Klaske en Margriet hebben met een positieve, sprankelende en energierijke aanpak de gewenste beweging gerealiseerd in het team Financiën van Thus Wonen. Mooie individuele en als team gezamenlijke groei gerealiseerd.

Wil jij wekelijks een portie inspiratie van ons in jouw mailbox?