Ons aanbod

Masterclass (online)- de must-do's om het eigenaarschap in jouw team te vergroten

Online masterclass met collega-teamleiders waar je kennis & inspiratie krijgt over hoe jij eigenaarschap bij jouw teamleden vergroot 

Als team succesvol zijn en blijven vraagt om leiderschap. Leiderschap van jou, leiderschap van elk individueel teamlid en van jullie als team. Juist nu, waarin we steeds meer een beroep doen op het zelfsturend vermogen van teamleden. In deze online masterclass nemen we je mee in de must do’s om het eigenaarschap te vergroten in jouw team.  Dit is namelijk de sleutel tot meer verbinding, meer resultaat en impact. En het zorgt ervoor dat jij niet meer zo druk bent met micro-managen en de focus kunt hebben op dat wat ertoe doet :).

 

Herken je dit?

 • Samen schouders eronder en gaan, dat is hoe jij met jouw team veranderingen te lijf wilt gaan. Maar je merkt dat je er als een berg tegenop kijkt bij elke aankondiging van een nieuw systeem of andere werkwijze. Vooral omdat je weet dat die hakken in het zand gaan.
 • Organisatiewijzigingen die jullie als team raken worden te pas en te onpas opgerakeld. Jouw teamleden blijven oeverloos hangen in het verleden, terwijl de beslissing van diezelfde wijzigingen allang en breed is genomen.
 • Sommige teamleden houden het liefst heel strikt vast aan ‘mijn thuiswerkdag op dinsdag’… En maken niet de afweging wanneer het nou voor de klant beter is om dan juist wel op kantoor te zijn.
 • Jij bepaalt letterlijk de agenda… Want op jouw vraag aan het team of er nog agendapunten zijn voor het teamoverleg komt geen reactie.
 • Roddelen is misschien net too much, zo erg is het nou ook weer niet (hopen we voor je ;-)). Maar je weet dat jouw teamleden over elkaar praten in plaats van met elkaar. Feedback geven is best een dingetje… Akkefietjes & irritaties worden met jou & bij het koffiezetapparaat besproken, maar niet zozeer met de collega waar het om gaat. Dat kan toch anders?!

De online masterclass biedt…

 • De must-do’s om eigenaarschap in jouw team te vergroten.
 • Hoe jij als leider op laagdrempelige & positieve wijze jouw teamleden inspireert tot het nemen van meer verantwoordelijkheid
 • Hoe je als team meer resultaat kunt behalen doordat de teamleden leiderschap pakken.
 • Hoe je als team elkaar feedback kunt geven, waarbij je recht doet aan de ander en vanuit nieuwsgierigheid & waardering met elkaar in gesprek bent.
 • Je krijgt direct advies op jouw vraagstukken & uitdagingen.
 • Inzicht in de veelgemaakte f*ck-ups, zodat je vooral ook weet wat je niet moet doen ?

Wat kun je van ons verwachten?

– Frisse blik en inspiratie
– Zoals je van ons gewend bent; een hoog tempo & berg energie, ook tijdens deze online sessie
– Tips & adviezen op de uitdagingen waar jij mee worstelt

Het resultaat:
Na deze online masterclass weet je wat je kunt doen om het eigenaarschap van jouw teamleden te vergroten, zodat jullie samen verantwoordelijkheid pakken, elkaar aanvullen en versterken en daarmee vol positieve energie gezamenlijk doelen realiseren.
Eigenaarschap is de sleutel tot meer verbinding, meer resultaat en impact. Deze masterclass zorgt ervoor dat jij weet aan welke knoppen je kunt draaien om het eigenaarschap in jouw team te vergroten.

Wanneer?
Dinsdag 17 oktober van 15.30  tot  16.30  u

Investering:
De masterclass is helemaal gratis en voor nop! 

 

Wat zeggen klanten?

Wil jij wekelijks een portie inspiratie van ons in jouw mailbox?