Next level teamwork,

waardoor de effectiviteit en

impact van jouw team explodeert

Let's talk

"Mijn team loopt nu als een trein!"
“De veranderingen in de organisatie en leidinggevende zorgden voor onrust en onzekerheid in mijn team. Dit uitte zich in negativiteit, onbegrip over en weer en er werden veel aannames gedaan. En nu, loopt het als een trein bij de Klantenservice. Mijn team denkt in kansen en mogelijkheden. Waar ligt mijn invloed? Het team stelt vragen, sparren en helpen elkaar. Ook andere teams binnen Woonwenz zeggen; er heerst een positieve sfeer bij de Klantenservice, wat een werkplezier stralen ze uit! Kortom, dit traject was een cadeau aan onszelf!”

Carola Bovee, Teamleider Klantenservice Woonwenz

Je team valt onder jouw leiding heus niet direct om, maar om nou te zeggen dat alles "op rolletjes" verloopt... #auch There is more

 • Jouw teamleden zijn retegoed in het runnen van hun eigen toko, maar moeite doen voor de samenwerking, ho maar. Eigen belang staat voorop. Gedeelde verantwoordelijkheid, my ass..
 • Die oververantwoordelijkheid van jouw teamleden zorgt voor een enorme werkdruk. Aan het einde van de dag zorgt het afvinken van de eindeloze to-do-lijst niet voor voldoening, maar voor leegte en eenzaamheid. 
 • Jouw gut-feeling zegt dat er van alles onder de waterlijn speelt. Onbegrip, onderlinge irritaties.. Het kost jou bakken aan energie om jouw team te motiveren en inspireren om een eenheid te zijn.
 • Het gebrek aan communicatie resulteert in misverstanden, dubbel werk en zelfs fouten in het werk. De energie lekt weg, laat staan de tonnen die jullie hiermee over de balk smijten.

Jij weet allang het kan allemaal anders (en heel eerlijk.. jij weet het moet anders)

Het kan sneller dan jij denkt...

Jouw burning desire.. Excelleren als een geolied team.

 • Een geolied team, waar samenwerken moeiteloos gaat en het team als collectief boven zichzelf uitstijgt.
 • Samen door het vuur, voor het beste resultaat voor de klant. Jullie voelen een stevige verbondenheid en een diep gevoel van betrokkenheid.
 • Eindeloos vertrouwen in elkaar. Een omgeving waarin teamleden onbevangen ideeën delen, risico's durven nemen, feedback geven en om hulp vragen.
 • Een cultuur van groeien en ontwikkelen, waar successen en fouten worden gedeeld en gevierd en waarbij deze constante groei zorgt voor ongelofelijke prestaties.

Don't shoot de messenger...

Deze magic gebeurt niet vanzelf

Hier zijn we, jouw versnellers

Klaske & Margriet aka your secret weapon

Binnen no time excelleren en uitblinken als team betekent....

 • dat de creativiteit en innovatievermogen in jullie team tot bloei komt. Jouw teamleden voelen zich vrij om nieuwe ideeën voor te stellen en out-of-the-box oplossingen te bedenken. Zonder dat zij de angst voor afwijzing voelen, of dat ze worden veroordeeld om diezelfde out-of-the-box ideeën.
 • dat jouw teamleden problemen onderling bespreekbaar maken en oplossen. Ze durven zichzelf te zijn, en elkaar en de status quo uit te dagen. Die sterke samenwerking is duidelijk zichtbaar in de teamprestaties.
 • dat er een gevoel van psychologische veiligheid heerst. En dat gevoel vermindert angst en stress. Jouw teamleden nemen meer risico, durven fouten te maken (én toe te geven) en weten dat ze daarbij op steun van hun collega’s kunnen rekenen. Dit leidt tot minder ziekteverzuim en een hogere productiviteit.
 • en diezelfde psychologische veiligheid moedigt jouw teamleden aan om persoonlijk te groeien en zich verder te ontwikkelen. Ze zijn meer geneigd om kritisch naar zichzelf te kijken, durven elkaar feedback te geven en zijn bovendien in staat om feedback van een ander met open armen te ontvangen. Need we say more?!

Introducing...

Het Uitblinken als Team-traject

Van 'het loopt wel lekker' naar een excellerend team

 • 4 maanden teamcoaching
 • 4 live sessies vol joy, diepgang & actie
 • Full focus op potentieel & individueel leiderschap

Ok, tell me more. Wat krijg ik precies?

4 maand lang next level teamcoaching;

4 live teamsessies

Over what it really takes om next level te presteren; psychologische veiligheid. En de thema's; maskers, ego, saboteurs... alles wat goud is in een samenwerking.

Individuele coaching

De groei van elk individueel teamlid versnelt jullie teamwork in no-time. Jullie potentieel wordt zichtbaar en jullie weten welke communicatie versterkend werkt voor de teamdynamiek.

Inspirerende tools

4 maand onbeperkt toegang tot opdrachten, reflectie-momenten, prikkelende vragen waarmee jullie de groei en ontwikkeling die jullie als team hebben ingezet vasthouden naast de sessies.

Hi, wij zijn Klaske & Margriet,

twee powervrouwen met visie & flair.

Zonder bescheiden te zijn; onze aanpak is verfrissend, energiek, positief, maar vooral raak. En dat maakt dat wij ongelofelijk mooie resultaten neerzetten met de teams die we begeleiden.

Wij combineren eindeloos optimisme en enthousiasme met onze expertise op het gebied van HR, loopbaanadvies & (positieve) psychologie.

Dus als het gaat om:

 • Oog voor de unieke talenten en persoonlijkheid van elk individu in het team
 • Een sfeer creëren die groei faciliteert 
 • Angsten en belemmeringen die om de hoek komen kijken bij groei
 • Een positieve werkcultuur 

Weten we het een en ander… 😉

 • De superpower van Klaske
  Met mijn lach en speelsheid breek ik de boel in no time open en creëer ik een fijne sfeer.
 • Funfact:
  Geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik kom 9 van de 10 keer binnen met vlekken op mijn kleding terwijl ik ze schoon uit de kast heb getrokken.
 • De superpower van Margriet
  Met tact confronteren. Een duidelijke boodschap met tact en warmte overbrengen, kan ik als geen ander.
 • Funfact:
  Google-maps is mijn beste vriend, ik onthoud simpelweg de route niet. Zelfs als ik naar kantoor rijd staat de navigator aan ;-).

Deze teamleden gingen jullie voor ....

★ ★ ★ ★ ★

“Van slecht imago naar een team waar het werkplezier van afspat”

“Voorheen stond ons team niet zo goed bekend in de organisatie. En nu? We stralen werkplezier uit, en dat krijgen we ook terug uit de organisatie en van onze klanten”.

Bianca Koelen, Medewerker Klantenservice

★ ★ ★ ★ ★

“Er is een team voor, en een team na Klaske & Margriet ”

“Ik zag vooraf het nut niet in van het teamtraject, maar ik vind het heel leerzaam en het draagt echt bij aan een betere samenwerking.”

Gerri Botter, Wijkbeheerder

★ ★ ★ ★ ★

“Klaske & Margriet zorgen voor een open en veilige sfeer"

“Door de open en veilige sfeer die Klaske & Margriet weten neer te zetten, worden er irritaties uitgesproken die eerder niet besproken konden worden. Klaske & Margriet benoemen wat ze zien en voelen en daardoor gaat er een deur open."

Jolanda Damstra, Medewerker KCC

★ ★ ★ ★ ★

“Na jarenlange struggles weer een open en eerlijk gesprek met wederzijds vertrouwen”

“Na jarenlang onderlinge struggles heb ik toch het initiatief genomen en een overleg gepland met de andere afdeling. Ik ben dit overleg ingegaan zonder agenda, maar vanuit de verbinding. Gewoon open en nieuwsgierig met elkaar in gesprek, zonder te veroordelen. Dit heeft mij en ons veel meer begrip opgeleverd. We weten nu van elkaar wat er speelt en dat geeft vertrouwen”.

Lilian de Groot, Klantenservice medewerker

Wanneer zijn wij niet jouw match...

 • Als je 0 budget hebt, maar wel de beste wilt...
 • Pas ingrijpen bij hoog verzuim, kosten voor een zieke medewerker lopen op tot 400 euro per dag en een burn-out kost minimaal 60.000 euro... Priorities..
 • Als jullie gewoon je werk willen doen, terwijl jullie op deze manier flink inleveren op productiviteit en effectiviteit
 • Als jij denkt dat wij alleen aan de bak gaan tijdens dit teamtraject. Nee, jullie gaan allemaal -all-in-

Nog even alles op een rijtje...

 • 4 live sessies verdeeld over 4 maanden, waar we jarenlange patronen doorbreken en nieuw gedrag omarmen
 • Tweewekelijkse telegram-coaching om jullie groei te verankeren
 • 1 op 1 gesprekken met jouw teamleden voor persoonlijke coaching
 • DISC-analyses voor jullie complete team waarmee we potentieel, teamdynamiek en communicatie zichtbaar maken
 • Maandelijkse practises voor directe toepassing
 • Follow-up sessie waarin we jullie van advies voorzien om de ingezette groei te claimen

Let's create your burning desire.

Ben je more than ready om next level te presteren met jouw team?

Vragen? Bel ons op 085 212 9906 of stuur een berichtje via whatsapp