Next level teamwork,

waardoor de effectiviteit en

impact van jouw team explodeert

Let's talk

"Mijn team loopt nu als een trein!"

“Voordat we met Klaske & Margriet gingen werken, zorgden de veranderingen in de organisatie en leidinggevende voor onrust en onzekerheid in mijn team. Dit uitte zich in negativiteit, onbegrip over en weer en er werden veel aannames gedaan. En nu, loopt het als een trein bij de Klantenservice. Mijn team denkt in kansen en mogelijkheden. Waar ligt mijn invloed? Het team stelt vragen, sparren en helpen elkaar. Ook andere teams binnen Woonwenz zeggen; er heerst een positieve sfeer bij de Klantenservice, wat een werkplezier stralen ze uit! We werken daardoor ook veel efficiënter.”

Carola Bovee, Teamleider Klantenservice Woonwenz

Het is nog net niet een non-stop soapserie bij jou in het team, maar om nou te zeggen dat het op 'rolletjes' loopt... #ouch

 • Ja, als teamleden werken jullie allemaal voor dezelfde klant en tegelijkertijd... Is er veel miscommunicatie omdat iedereen vanaf zijn eigen eilandje werkt. Het gevolg? Werk wordt dubbel gedaan en er worden fouten gemaakt (en 3x raden wie die uiteindelijk weer oplost...).
 • Jouw team ervaart een enorme werkdruk. Met name door de sluimerende onderlinge irritaties, waardoor ze hun werk lekker bij zich houden. Echter die eindeloze to-do-lijst zorgt aan het einde van de dag niet voor voldoening, maar voor leegte en eenzaamheid. 
 • Jouw teamleden pakken onvoldoende verantwoordelijkheid. En jij? Voelt je een tikkie oververantwoordelijkheid met alles wat jouw team laat liggen.
 • En jij als teamleider? Jij voelt dingen zo spot on aan, dat je natuurlijk allang weet dat er onder de waterlijn van alles speelt. Maar met jouw volle agenda heb jij helemaal geen tijd om te onderzoeken waar nou het echte probleem zit. Het kost jou bakken aan energie, want je voelt je af en toe een (onderbetaalde) kleuterjuf die niks anders doet dan brandjes blussen. Dat had je je toch wat anders voorgesteld...

Jij wil het anders. En heel eerlijk, je weet al heel lang dat het anders kan en moet.

Met elke week dat deze situatie langer duurt, werk je als team niet efficiënt en smijt je elk jaar tonnen over de balk...

Mogen wij je meenemen in je meest brandende verlangen:

Een geolied team
Dat staat als een huis
Waarbij er beter gepresteerd wordt dan ooit

 • Teamleden die elkaar opzoeken en met elkaar communiceren, zonder dat jij de boel hoeft aan te zwengelen. Een team waar iedereen zich gezien en gehoord voelt en veel minder fouten worden gemaakt.
 • Een team die keihard werkt, maar waar er ruimte is voor een lolletje. Niet meer die non-stop werkdruk, waardoor ze in een burn-out schieten. Een omgeving waarin teamleden onbevangen ideeën delen, risico's durven nemen, feedback geven en om hulp vragen.
 • Een team waar het helder is bij wie welke verantwoordelijkheid hoort. En deze ook pakken.
 • Eindelijk een team dat op rolletjes loopt. Zodat jij je laptop niet meer open hoeft te slaan in de avond en op je vrije dag. En tijd voor de taken die jou echt werkplezier opleveren.

Als we je vertellen dat dit mogelijk is, niet ooit,

niet over 5 jaar maar binnen 4 maanden...

Hier zijn we; jouw versnellers

De superpower van Klaske
Met mijn lach en speelsheid breek ik de boel in no time open en creëer ik een veilige sfeer, waardoor jullie volledig jezelf kunt zijn en een ieder zich gezien en gehoord voelt.

 • Funfact:
  Geen idee hoe ik het voor elkaar krijg, maar ik kom 9 van de 10 keer binnen met vlekken op mijn kleding terwijl ik ze schoon uit de kast heb getrokken.

De superpower van Margriet
Met mijn helikopterview en scherpe blik, waardoor ik razendsnel tot de kern kom. Daardoor herken ik de jarenlange saboterende patronen in jouw team.

 • Funfact:
  Google-maps is mijn beste vriend, ik onthoud simpelweg de route niet. Zelfs als ik naar kantoor rijd staat de navigator aan ;-).

Introducing...

Next Level Teamwork

Klaske & Margriet,

twee vrouwen met flair, visie en precies de power die jouw team nu nodig heeft.

Zonder bescheiden te zijn; onze aanpak is verfrissend, energiek, positief, maar vooral raak. En dat maakt dat wij ongelofelijk mooie resultaten neerzetten met de teams die we begeleiden.

Wij combineren eindeloos optimisme en enthousiasme met onze expertise op het gebied van HR, loopbaanadvies, schaduwwerk & (positieve) psychologie.

Dus als het gaat om:

 • Oog voor de unieke talenten en persoonlijkheid van elk individu in het team
 • Een sfeer creëren die groei faciliteert 
 • Angsten en belemmeringen die om de hoek komen kijken bij groei
 • Een positieve werkcultuur 

Weten we het een en ander… 😉

Een 4 maanden teamtraject met...

 • Full focus op potentieel en individueel leiderschap
 • Een stevig programma toegespitst op de behoefte in jouw team

En dit is wat Anita hierover zegt...

Ok, tell me more. Wat krijg ik precies?

4 maand lang next level teamcoaching;

4 live teamsessies

Waarin we voorbij alle 'fluf' gaan en gelijk tot de kern komen. Waarbij we alles wat niet werkt aan de kant schuiven en vooral kijken naar wat jullie ultieme short-cut is naar een team wat effectiever is dan ooit, zonder alle drama & gedoe (and trust us, we hebben meer dan genoeg drama gezien).

Individuele coaching

De groei van elk individueel teamlid versnelt jullie teamwork in no-time. Jullie potentieel wordt zichtbaar en jullie weten welke communicatie versterkend werkt voor de teamdynamiek.

Inspirerende tools

4 maand onbeperkt toegang tot opdrachten, reflectie-momenten, prikkelende vragen waarmee jullie de groei en ontwikkeling die jullie als team hebben ingezet vasthouden naast de sessies.

Deze teamleden gingen jullie voor ....

★ ★ ★ ★ ★

“Van slecht imago naar een team waar het werkplezier van afspat”

“Voorheen stond ons team niet zo goed bekend in de organisatie. En nu? We stralen werkplezier uit, en dat krijgen we ook terug uit de organisatie en van onze klanten”.

Bianca Koelen, Medewerker Klantenservice

★ ★ ★ ★ ★

“Er is een team voor, en een team na werken met Klaske & Margriet ”

“Ik zag vooraf het nut niet in van het teamtraject, maar ik vind het heel leerzaam en het draagt echt bij aan een betere samenwerking.”

Gerri Botter, Wijkbeheerder

★ ★ ★ ★ ★

“Klaske & Margriet zorgen voor een open en veilige sfeer"

“Door de open en veilige sfeer die Klaske & Margriet weten neer te zetten, worden er irritaties uitgesproken die eerder niet besproken konden worden. Klaske & Margriet benoemen wat ze zien en voelen en daardoor gaat er een deur open."

Jolanda Damstra, Medewerker KCC

★ ★ ★ ★ ★

“Na jarenlange struggles weer een open en eerlijk gesprek met wederzijds vertrouwen”

“Na jarenlang onderlinge struggles heb ik toch het initiatief genomen en een overleg gepland met de andere afdeling. Ik ben dit overleg ingegaan zonder agenda, maar vanuit de verbinding. Gewoon open en nieuwsgierig met elkaar in gesprek, zonder te veroordelen. Dit heeft mij en ons veel meer begrip opgeleverd. We weten nu van elkaar wat er speelt en dat geeft vertrouwen”.

Lilian de Groot, Klantenservice medewerker

★ ★ ★ ★ ★

“Dit was de meest waardevolle teamdag die ik ooit heb meegemaakt"

“In het begin vond ik het spannend, ook door eerdere ervaringen met zulke sessies. Maar Klaske en Margriet wisten snel een open en vertrouwde sfeer neer te zetten, o.a. door de herkenbare voorbeelden die zij benoemden. Heel fijn ook, een ‘neutrale’ externe partij. Hierdoor durfden we onderlinge irritaties uit te spreken, die regelmatig aan de orde zijn tijdens de piekmomenten in ons werk. Dit geeft vertrouwen om na deze teamdag nog fijner en efficiënter met elkaar te kunnen samenwerken”

Marlies, Klantregisseur KCC

En wanneer moet je ons vooral niet bellen?

 • Als je alleen maar met de beste wilt werken, maar 0 budget hebt om te investeren in een duurzame oplossing...
 • Als je een teamleider bent, die vooral pas wil ingrijpen als de Titanic al aan het zinken is (a.k.a. torenhoog verzuim, als je weer een burn out hebt die je 60.000 kost)
 • Als jij denkt dat wij de Quick-fix hebben en wel even met ons toverstokje komen zwaaien. Wij gaan all-in, maar jij ook.

Wanneer zijn wij de juiste match voor jou?

 • Als je klaar bent met aanmodderen en het allemaal zelf te moeten doen
 • Als de druk hoger dan ooit is en je weet dat je op deze manier jouw ambities niet waarmaakt
 • Als jij voelt, nu is het moment voor verandering, want je trekt het echt niet langer

Goed verhaal meiden, lekker kort ook. Maar wat krijg ik nou precies?

 • 4 live sessies verdeeld over 4 maanden, waar we jarenlange patronen doorbreken en nieuw gedrag omarmen
 • Tweewekelijkse telegram-coaching om jullie groei te verankeren
 • 1 op 1 gesprekken met jouw teamleden voor persoonlijke coaching
 • DISC-analyses voor jullie complete team waarmee we potentieel, teamdynamiek en communicatie zichtbaar maken
 • Maandelijkse practises voor directe toepassing
 • Follow-up sessie waarin we jullie van advies voorzien om de ingezette groei te claimen

The end.

Je hebt nu 2 keuzes;

1. Je belt ons
2. Je blijft nog even aanmodderen

Gaan wij nu even een koffietje halen en naar onze telefoon staren en kijken welke beslissing jij hebt genomen...

Bel ons op 085 212 9906 of stuur een berichtje via whatsapp