Ons aanbod

Voor jou; gratis "Foutenfestijn" zodat feedback geven veel makkelijker wordt

Maak van jullie fouten een feestje en creeer daardoor een omgeving waarin jullie elkaar makkelijker aanspreken 

Fouten maken doen we allemaal, dat is namelijk heel menselijk…. maar in een team waar het allemaal niet zo lekker loopt, belanden fouten vaak in een verdomhoekje. En vooral de persoon die ‘m heeft gemaakt ;).
Zie je je mensen al wegduiken op het moment dat je ze met een fout confronteert?  UHU, en dat is niet zoals je het zou willen. Want hoe erg is het maken van een fout eigenlijk?  Jij roept altijd ‘van fouten kun je leren,’ maar in de praktijk komt dat leren er niet echt van…

Fouten zijn vaak zijn ook nog eens briljant. Vergeten we nog te zeggen dat ze ook nog eens hilarisch kunnen zijn, dus waarom ze dan niet vieren?  Het resultaat van dat je ze gaat vieren is dat het heel normaal wordt om fouten te delen en er dus van te leren. Bijkomend voordeel is dat het daardoor ook makkelijker wordt om elkaar erop aan te spreken. Want die lading van het verdomhoekje gaat eraf :).  En laat ‘feedback’ geven, elkaar aanspreken op.. een nogal veelgehoord thema zijn waar jij als teamleider mee worstelt. 

Oké, genoeg gelul. Here’s what we got; de werkvorm ‘Foutenfestijn’ waarmee je jullie fouten leert vieren! Gratis en voor nop; gebruik ‘m vooral tijdens een team- en/of werkoverleg en zorg ervoor dat het meteen een plekje krijgt op de agenda. Of pak groots uit en maak er meteen een maandelijkse sessie van… anyways, make it a blast! 

Voor wie? 
Voor teamleiders die op laagdrempelige wijze aan de slag willen met het thema ‘feedback geven.’ Geen kunstje, maar een verfrissende manier om dat aan te raken wat onbesproken blijft. En waarschijnlijk zeg jij heel vaak ‘van fouten kun je leren’, en wordt het tijd om dit kracht bij te zetten.

Wat krijg je?
Je krijgt van ons deze originele werkvorm in digitale vorm cadeau. Je kunt de werkvorm zowel live als online gebruiken met jouw team. Daarnaast krijg je er een instructiefilmpje bij, zodat je precies weet hoe je ‘m optimaal kunt inzetten. 

Edwin K
20/10/2023
Wat een geweldig en dynamisch duo vormen Klaske en Margriet! Naast wat inleidende theorie hebben ze de groep, waarin ik ook zat, goed aan het werk gezet. Dat leverde de mooiste gesprekken op en ook heel veel prachtige nieuwe bagage voor de toekomst. Uitwisselen van ervaringen in de groep met daarbij tips, handvatten, overdenkingen en uitdagende stellingen van Klaske en Margriet waren voor mij het meest waardevol. Ik kijk er met veel plezier op terug. Een aanrader voor iedereen!!!
Antje Hooghiem
27/09/2023
Onlangs hebben we binnen het Studententeam van Lefier het ‘Uitblinken als team-traject’ met de Ontwikkel Uitblinkers doorlopen. Het was een intensief, maar heel mooi traject waarin we mooie inzichten hebben gekregen, oa via DISC, en goede gesprekken met elkaar hebben gevoerd. We zijn als team gegroeid door elkaar echt te leren kennen en stil te staan bij ieders rol en verantwoordelijkheid. Het geven en ontvangen van feedback gaat gelukkig ook steeds beter. Er ligt een mooie basis om verder te bouwen aan een succesvol team om dagelijks de huurders van Lefier in een studentenkamer prettig te laten wonen! Klaske en Margriet brengen veel positiviteit en plezier met zich mee, zijn heel enthousiast en hebben oog voor de individu. Ze stellen de juiste vragen en zorgen voor een goede mix van theorie en praktijk. Ik ben erg tevreden en als je samen met je team op een positieve manier wilt werken aan een betere samenwerking dan kan ik De Ontwikkel Uitblinkers absoluut aanbevelen!
Wietske de Jong
22/09/2023
Hele fijne training gehad! Waar ik eerder sceptisch was of ik wel voldoende zou leren en zou worden getriggerd, heb ik heel veel mooie input uit de training kunnen halen die ook daadwerkelijk voor mij relevant is. Bedankt dames!
Elias Wittenberg
19/04/2023
Als team Bewonerszaken Midden-Groningen hebben wij recentelijk samengewerkt met Klaske en Margriet van Ontwikkel-Uitblinkers voor een aantal sessies over teamontwikkeling, feedback en communicatie. Ze hebben ons op een vrolijke en plezierige manier begeleid tijdens het traject. Klaske en Margriet hebben ons geholpen om elkaar beter te leren kennen als team en ons bewust te maken van onze individuele 'kleuren' en hoe we deze het beste kunnen gebruiken om ons werk te verbeteren. Ze hebben ons ook geholpen om te blijven werken aan het geven en ontvangen van feedback en het vieren van onze successen, iets wat we voorheen te weinig deden. Hun aanpak was professioneel, maar ook toegankelijk en plezierig. We bevelen Klaske en Margriet dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar deskundige en prettige begeleiding bij teamontwikkelingstrajecten. Dank jullie wel, Klaske en Margriet!
Monique Koobs
31/03/2023
Waardevolle teamdag gehad met dank aan Klaske en Margriet. Goed programma en een ontspannen dag waarop we elkaar als collega's beter hebben leren kennen. Zeker een aanrader om bijv. teamtrajecten/dagen met/via de Ontwikkel Uitblinkers te doen!
Sandra van Os
06/02/2023
Met Klaske en Margriet haal je veel energie en enthousiasme in huis! Ze weten hun kennis te vertalen naar concrete tips die goed bruikbaar zijn in de dagelijkse praktijk en die echt het verschil maken in je team en organisatie
Edwin M
14/12/2022
Klaske en Margriet hebben met een positieve, sprankelende en energierijke aanpak de gewenste beweging gerealiseerd in het team Financiën van Thus Wonen. Mooie individuele en als team gezamenlijke groei gerealiseerd.
UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?