Ons aanbod

Voor jou; gratis "Foutenfestijn" zodat feedback geven veel makkelijker wordt

Maak van jullie fouten een feestje en creeer daardoor een omgeving waarin jullie elkaar makkelijker aanspreken 

Fouten maken doen we allemaal, dat is namelijk heel menselijk…. maar in een team waar het allemaal niet zo lekker loopt, belanden fouten vaak in een verdomhoekje. En vooral de persoon die ‘m heeft gemaakt ;).
Zie je je mensen al wegduiken op het moment dat je ze met een fout confronteert?  UHU, en dat is niet zoals je het zou willen. Want hoe erg is het maken van een fout eigenlijk?  Jij roept altijd ‘van fouten kun je leren,’ maar in de praktijk komt dat leren er niet echt van…

Fouten zijn vaak zijn ook nog eens briljant. Vergeten we nog te zeggen dat ze ook nog eens hilarisch kunnen zijn, dus waarom ze dan niet vieren?  Het resultaat van dat je ze gaat vieren is dat het heel normaal wordt om fouten te delen en er dus van te leren. Bijkomend voordeel is dat het daardoor ook makkelijker wordt om elkaar erop aan te spreken. Want die lading van het verdomhoekje gaat eraf :).  En laat ‘feedback’ geven, elkaar aanspreken op.. een nogal veelgehoord thema zijn waar jij als teamleider mee worstelt. 

Oké, genoeg gelul. Here’s what we got; de werkvorm ‘Foutenfestijn’ waarmee je jullie fouten leert vieren! Gratis en voor nop; gebruik ‘m vooral tijdens een team- en/of werkoverleg en zorg ervoor dat het meteen een plekje krijgt op de agenda. Of pak groots uit en maak er meteen een maandelijkse sessie van… anyways, make it a blast! 

Voor wie? 
Voor teamleiders die op laagdrempelige wijze aan de slag willen met het thema ‘feedback geven.’ Geen kunstje, maar een verfrissende manier om dat aan te raken wat onbesproken blijft. En waarschijnlijk zeg jij heel vaak ‘van fouten kun je leren’, en wordt het tijd om dit kracht bij te zetten.

Wat krijg je?
Je krijgt van ons deze originele werkvorm in digitale vorm cadeau. Je kunt de werkvorm zowel live als online gebruiken met jouw team. Daarnaast krijg je er een instructiefilmpje bij, zodat je precies weet hoe je ‘m optimaal kunt inzetten. 

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?