Ons aanbod

3-daagse Aanjager van ontwikkeling

voor energieke, proactieve uitblinkers die een positieve bijdrage willen leveren aan de uitblinkersmentaliteit in het organisatie-dna

Met  deze training bomvol kennis & inspiratie word jij de inspiratiebron voor anderen als het gaat om de Uitblinkersmentaliteit. En je krijgt alle tools om samen met jouw collega’s op een positieve manier invulling hier aan te geven. Het resultaat is dat jij in staat bent om gezamenlijk te werken aan een omgeving waar professioneel en persoonlijk leren en ontwikkelen centraal staat. En hiermee draag je bij aan een succesvollere organisatie die het beste uit zijn mensen uithaalt. 

Voor wie?
Loop jij voorop als het gaat om ontwikkeling? Durf jij ergens voor te gaan staan en dat ten volle uit te dragen? Je hebt een visie op ontwikkeling, omdat je het belangrijk vindt dat jij en anderen zich blijven ontwikkelen in een continu veranderende wereld. Je ziet allerlei kansen voor jouw organisatie. Je bent zelf HET levende voorbeeld van ontwikkeling. Je wilt dit graag binnen je organisatie uitdragen, maar je viert dit feestje te vaak nog alleen. Daarom wil jij jouw collega’s positief besmetten met het ontwikkelvirus.

Ja, ik sta te popelen..
Heb jij een verandervraagstuk met als ideaal dat jouw collega’s deze ontwikkeling omarmen? Of heb jij een individuele veranderwens en wil je die zichtbaar maken? Dan is onze 3-daagse onmisbaar. 

Wat krijg je?
Tijdens deze driedaagse training stomen wij jou klaar als rasechte Ontwikkel Uitblinker het feest van ontwikkeling in jouw team of organisatie te creëren. Jij krijgt ons interactieve e-werkboek,  plus de toolbox boordevol concrete en praktische tools & werkvormen om direct zelf aan de slag te gaan met het onderwerp. Als bonus ontvang je een persoonlijke gedragsanalyse inclusief uitgebreid rapport, waarmee je inzicht krijgt in jouw positieve kracht. 
Last but not least… om echt het resultaat te bereiken bieden we jou ter verdieping de keuze uit twee knallers;
Ontwikkel Kick-off waarbij jij samen met Klaske & Margriet de boel bij jullie op locatie eens even lekker opschudt
– Verdieping door middel van een persoonlijk Power-gesprek  

Het programma
Tijdens deze drie dagen krijg je alle kennis & inspiratie waarmee je zelf aan de slag kunt. De volgende onderwerpen boren we aan:

Dag 1:  

 • Wat maakt jou de gangmaker van ontwikkeling?
 • Formuleren van de positieve kracht & de f*ck-its
 • Rock your talents
 • Positieve Psychologie, empowerment & Appreciative Inquiry
 • Mystery visit; ervaar en beleef de huidige feeststemming in jouw organisatie

Dag 2:

 • Mystery review; bepaal het vertrekpunt voor jouw organisatiecultuur
 • Employee journey
 • Hoe word jij de Ontwikkel Uitblinker?
 • Het ontwikkelvirus

Dag 3:

 • Tools (o.a. het 4D-model) om verandering tot stand te brengen en te zorgen voor de olievlek 
 • Praktisch toepasbare werkvormen
 • DIY loopbaancheck & ontwikkelgesprek
 • Best practices

Data & investering 
Dag 1 op woensdag 3 maart van 9.30-16.00 uur
Dag 2 op woensdag 24 maart van 9.30-16.00 uur
Dag 3 op woensdag 14 april van 9.30-16.00 uur

De investering voor deze driedaagse inclusief verdieping bedraagt 1.495 euro en 95 euro arrangementskosten, exclusief btw.  

Het resultaat
Jij gaat voortaan door het leven als Ontwikkel Uitblinker! Jij krijgt alle tools om het feest van ontwikkeling in jouw organisatie vorm te geven. Je bent in staat om anderen positief te besmetten met het ontwikkelvirus. Het resultaat is een succesvollere organisatie met medewerkers waar het plezier en de energie van af spat!

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij een sterk team creëren?

 

Meld je dan nu aan en ontvang de 6 stappen om een sterk te bouwen gratis!