Ons aanbod

Doe mee met de gratis 3-daagse Teamleiders-Challenge met de focus op jouw Goud & Groei

De gratis 3-daagse teamleiders-challenge met de focus op jouw goud & groei 

Je bent al een tijdje onderweg als teamleider, en je wilt het erg graag goed doen. Maar je weet ook dat je geen kant en klaar stappenplan kunt volgen om ervoor te zorgen dat jouw team als een malle draait. Je doet wat jij denkt dat de beste manier is om te zorgen dat jouw team lekker loopt en jullie fantastische resultaten neerzetten. Maar af en toe slaat de twijfel toe. Doe je het wel goed genoeg?

Je hebt het gevoel dat er aan alle kanten aan jou getrokken wordt en dat de verwachtingen torenhoog zijn (en zelf leg je die lat ook lekker hoog). Je voelt je knetter verantwoordelijk en werkt zo hard, dat je soms ook gewoon jezelf voorbij loopt. Niet meer helemaal jezelf bent. Te vaak dat ene masker op zet van die succesvolle teamleider waarmee je uitstraalt dat je ‘alles onder controle hebt’. Maar ondertussen voel je je vaak onzeker. En zie jezelf dan maar eens staande te houden. 

Er is geen one-size-fits-all studie voor de beste teamleider ever. Maar met onze ervaring weten we dat je bepaalde stappen kunt zetten om te groeien als teamleider. Zonder dat je bepaalde trucjes of theorieen uit je hoofd leert. Daar gaat het niet om. Het draait juist om JOU. Jij als teamleider. Jij als persoon. Met alles wat je al in je rugzak aan talenten, kennis & expertise hebt. De impact die jij kunt maken. Wauw. Maar die groei ontstaat niet vanzelf. Daar moet je tijd en ruimte voor vrij maken. Wij hebben de snelst mogelijke route naar groei voor jou verzameld en in een 3-daagse challenge gegoten. 

Tijdens deze toffe, laagdrempelige 3-daagse challenge kijken we naar het goud in jou. En ga je onderzoeken waar jij jezelf het meest in de weg zit om te groeien als teamleider. Zodat je daarmee de krachtige leider wordt die ook daadwerkelijk vanuit zelfvertrouwen een team leidt!

In slechts 3 live-sessies van een half uur per dag pak jij de regie weer terug. We geven je inzichten, inspiratie en we sporen je aan tot actie! Want alleen door te luisteren word je niet succesvol, je moet het ook gewoon doen 🙂

Hoeveel boxjes tik jij aan?

 • Inhoudelijke vraagstukken zijn appeltje eitje voor je en daarmee voel je je ‘in the lead’. Maar als het gaat om team-issues ervaar je dat als een grote uitdaging en voel je je wiebelig. Je wilt het zo graag goed doen, dat je daarmee soms volledig de plank mis slaat. Oops, where did I go wrong? 
 • Soms zit je (te) veel op het resultaat & de harde cijfers, en andere momenten plan je bewust social talks in. En dat voelt dan behoorlijk geforceerd… Terwijl je weet dat die onderlinge band een positief effect heeft op de samenwerking en op de harde knaken. Hoe kun je dat anders doen, zodat het voor jezelf fijner, makkelijker en vanuit oprechtheid voelt?    
 • Jouw eigen werkplezier geef je momenteel een kleine voldoende en dat heeft vooral te maken met ‘gedoe’ in jouw team. Je gaat twijfelen of deze rol wel bij jou past. 

Wat levert deelname aan de challenge jou op? 

 • Het wordt duidelijk waar jij zo over-verantwoordelijk bent, dat je de power wegneemt bij de ander. En waar je dus meer mag loslaten. 
 • Je weet jouw ego bewust in te zetten en waar nodig te parkeren. En je kunt bewust bepaalde maskers die je vaak draagt, opzetten als deze dienend zijn. En tegelijkertijd kun je ervoor kiezen om deze maskers ook af en toe juist af te zetten. Hiermee heb je de sleutel in handen om samen met jouw team te werken aan de onderlinge verbinding & jullie harde resultaten.
 • Door de focus te leggen op wat wel goed gaat en waar het goud zit, zorg je voor zelfvertrouwen en dat maakt van jou een krachtige leider. Hello, werkplezier :). 

En deelname aan de challenge heeft natuurlijk ook een positief effect op jouw team! Het leiderschap van jouw teamleden wordt vergroot (jij gaat immers meer loslaten). En er is meer ruimte voor die onderlinge verbinding in het team (hello werkplezier voor iedereen!). 

Wanneer is de 3-daagse challenge?

Op dinsdag 31 oktoberwoensdag 1 november en donderdag 2 november starten we elke ochtend om 09.00 uur live. In deze live van een half uur (max. uitloop van een kwartier) delen wij onze kennis, geven we een training over het onderwerp van die dag  en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast krijg je elke dag een opdracht waar je zelf mee aan de slag kunt. Kun je niet bij de live zijn, no problemo, je ontvangt de replay elke dag in je inbox. Zo hoef je niets te missen!  

Deze challenge biedt de snelste route om te groeien voor jou als teamleider. En de kans om met ons kennis te maken. Een inkijkje te krijgen in ons unieke Uitblinken als teamleider-programma. Ons complete programma waarin je wordt uitgedaagd om jezelf verder te ontwikkelen. Jouw rol als teamleider te ownen. Samen met een groep gelijkgestemde leidinggevenden. Als je nu al meer wilt weten over dit programma, klik dan alvast hier. De deuren zijn weer open, we starten in januari met een nieuwe groep!

Dit zeggen eerdere deelnemers:

Voor wie?
Voor teamleiders & managers die krachtiger willen worden in hun leiderschap. 

FAQ:

 • Wanneer vindt de 3-daagse challenge plaats? 
  De 3-daagse vindt plaats op dinsdag 31 oktober, 1 & 2 november van 09.00 tot 9.30 uur (en max. een kwartier uitloop) live via een link die je ontvangt in de mail. 
 • Hoeveel tijd kost deze challenge me?
  Elke dag (3 dagen achter elkaar) duurt het live webinar een half uurtje, met een maximale uitloop van een kwartier. Je krijgt elke dag tijdens dit live webinar een opdracht van ons mee. De uitwerking hiervan kun je in 5 minuten doen; dat is een kwestie van nadenken over de opdracht en het voor jezelf opschrijven. En daarna kun je het meteen toepassen in je dagelijkse werk, dat kost je in principe geen tijd. 
 • Het lukt me niet om iedere dag op een tijdstip aan te haken, is dat erg?
  Geen probleem, je kunt ‘m terugkijken in de replay die je automatisch elke dag in je inbox ontvangt. 
 • Wat kost deze toffe challenge?
  Investering = gratis. Really?! Yep. 😉

 

Anita van der Veen
13/12/2023
Het afgelopen half jaar heb ik met mijn team een ontwikkeltraject met Margriet & Klaske gedaan. Ik heb overwogen om andere partijen te vragen maar omdat ik gehoord & gezien heb wat de Ontwikkel-Uitblinkers hebben gedaan en uitstralen was mijn gevoel dat zij vanuit hun authenticiteit kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van ons team. Wij hebben een team waar veel vertrouwen is en waar we helder voor de bril hebben wat ons doel is. En toch kunnen we nog beter worden door elkaar aan te spreken en elkaar scherp te houden op gemaakte afspraken. Dit was ook de conclusie van het team en met Klaske en Margriet heb ik besproken welke stappen we hierin kunnen zetten om dit te verbeteren. Na de eerste sessie was het voor mij al duidelijk dat mijn gevoel helemaal klopte. Medewerkers vonden het natuurlijk spannend en er was ook enige weerstand. Maar door de manier hoe Klaske en Margriet zaken aanvliegen en doen (o.a. positief, nuchter, pragmatisch, eerlijk, enthousiast), was een ieder erg enthousiast en gedreven om mee te doen aan dit traject. Het resultaat is dat we vanuit openheid en vertrouwen een omgeving hebben gecreëerd waarin het makkelijker is om elkaar feedback te geven en onze samenwerking hebben versterkt. Klaske & Margriet hebben ons handvaten gegeven om onze goede samenwerking vast te houden. Hierdoor hebben medewerkers zelf ideeën en activiteiten bedacht welke we gaan uitvoeren. Mocht je twijfelen om met de Ontwikkel-Uitblinkers in zee te gaan dan is mijn advies, twijfel niet en ga het gewoon doen met de Ontwikkel-Uitblinkers!
Chantal K
07/11/2023
Edwin K
20/10/2023
Wat een geweldig en dynamisch duo vormen Klaske en Margriet! Naast wat inleidende theorie hebben ze de groep, waarin ik ook zat, goed aan het werk gezet. Dat leverde de mooiste gesprekken op en ook heel veel prachtige nieuwe bagage voor de toekomst. Uitwisselen van ervaringen in de groep met daarbij tips, handvatten, overdenkingen en uitdagende stellingen van Klaske en Margriet waren voor mij het meest waardevol. Ik kijk er met veel plezier op terug. Een aanrader voor iedereen!!!
Antje Hooghiem
27/09/2023
Onlangs hebben we binnen het Studententeam van Lefier het ‘Uitblinken als team-traject’ met de Ontwikkel Uitblinkers doorlopen. Het was een intensief, maar heel mooi traject waarin we mooie inzichten hebben gekregen, oa via DISC, en goede gesprekken met elkaar hebben gevoerd. We zijn als team gegroeid door elkaar echt te leren kennen en stil te staan bij ieders rol en verantwoordelijkheid. Het geven en ontvangen van feedback gaat gelukkig ook steeds beter. Er ligt een mooie basis om verder te bouwen aan een succesvol team om dagelijks de huurders van Lefier in een studentenkamer prettig te laten wonen! Klaske en Margriet brengen veel positiviteit en plezier met zich mee, zijn heel enthousiast en hebben oog voor de individu. Ze stellen de juiste vragen en zorgen voor een goede mix van theorie en praktijk. Ik ben erg tevreden en als je samen met je team op een positieve manier wilt werken aan een betere samenwerking dan kan ik De Ontwikkel Uitblinkers absoluut aanbevelen!
Wietske de Jong
22/09/2023
Hele fijne training gehad! Waar ik eerder sceptisch was of ik wel voldoende zou leren en zou worden getriggerd, heb ik heel veel mooie input uit de training kunnen halen die ook daadwerkelijk voor mij relevant is. Bedankt dames!
Elias Wittenberg
19/04/2023
Als team Bewonerszaken Midden-Groningen hebben wij recentelijk samengewerkt met Klaske en Margriet van Ontwikkel-Uitblinkers voor een aantal sessies over teamontwikkeling, feedback en communicatie. Ze hebben ons op een vrolijke en plezierige manier begeleid tijdens het traject. Klaske en Margriet hebben ons geholpen om elkaar beter te leren kennen als team en ons bewust te maken van onze individuele 'kleuren' en hoe we deze het beste kunnen gebruiken om ons werk te verbeteren. Ze hebben ons ook geholpen om te blijven werken aan het geven en ontvangen van feedback en het vieren van onze successen, iets wat we voorheen te weinig deden. Hun aanpak was professioneel, maar ook toegankelijk en plezierig. We bevelen Klaske en Margriet dan ook van harte aan aan iedereen die op zoek is naar deskundige en prettige begeleiding bij teamontwikkelingstrajecten. Dank jullie wel, Klaske en Margriet!
Monique Koobs
31/03/2023
Waardevolle teamdag gehad met dank aan Klaske en Margriet. Goed programma en een ontspannen dag waarop we elkaar als collega's beter hebben leren kennen. Zeker een aanrader om bijv. teamtrajecten/dagen met/via de Ontwikkel Uitblinkers te doen!
Edwin M
14/12/2022
Klaske en Margriet hebben met een positieve, sprankelende en energierijke aanpak de gewenste beweging gerealiseerd in het team Financiën van Thus Wonen. Mooie individuele en als team gezamenlijke groei gerealiseerd.

Wil jij wekelijks een portie inspiratie van ons in jouw mailbox?