Ons aanbod

Power-up jouw team in 1 dag (zowel live als online mogelijk)

de basis voor een sterk team dat met succes en plezier de organisatie ambities realiseert!

Je weet het zeker je hebt uitblinkers in je team, maar toch houden ze zich vooral met ad-hoc zaken bezig. Die waardevolle bijdrage die elk individueel teamlid heeft, wordt niet zo gevoeld. Jouw droom en ambitie; dat sterke team die elke hobbel op de weg aankan, voelt nog heel ver weg. En toch is ‘ie dichterbij dan je denkt.

Hoe kan het, dat alle ingrediënten voor succes in jouw team aanwezig zijn, maar jullie (nog) niet knallen als sterk team?

Er is veel expertise, prachtige talenten en waardevolle kennis in huis. Jouw team loopt wel aardig en het zijn stuk voor stuk uitblinkers, maar het knalt en sprankelt nog niet. Jij gelooft in de kansen en mogelijkheden van jouw team, maar toch wordt die potentie niet ingezet om een sterk staaltje teamwork neer te zetten. De focus ligt vooral op individuele to-do lijstjes in plaats van de bijdrage die jullie als team leveren. Dat knaagt en vraagt om actie in de taxi! 

De powers en droom om te knallen met jouw team
Wij gaan samen met jouw team in 1 dag zorgen voor die sterke basis die nodig is om met plezier organisatie ambities te realiseren. Een gedeelde droom waarin iedereen zijn bijdrage en commitment heeft, zodat jullie als sterk team kunnen shinen! En dat met alles wat jullie als team in huis hebben.

Geen complete transformatie, want he dat kan natuurlijk niet in 1 dag he?! Maar wel het teampotentieel inzichtelijk plus jullie gezamenlijke droom. Lekker praktisch, want daar hoort ook een actieplan bij, zodat jullie samen kunnen rocken.

Jouw ambitie is een sterk team, dus tijd om die ambitie kracht bij te zetten. 

  De teamdag bestaat uit: 

  • 1 live trainingsdag. Alle teamleden, inclusief jij als teammanager, zijn hierbij aanwezig.
  • Een praktisch plan waarmee jullie ook na deze teamdag aan de slag blijven met het bouwen aan het sterke team.  
  • Elk teamlid ontvangt een persoonlijke analyse inclusief uitgebreid rapport. Met dit rapport heeft elk teamlid inzicht in zijn/haar individuele kwaliteiten. Plus jullie krijgen als team inzicht in de wijze waarop jullie optimaal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. 

  Wat gaan jullie concreet leren?

  • If you can dream it, you can do it…! We gaan dromen van de ideale toekomst, en we vertalen de organisatie missie naar de team purpose. Maar dan wel met beide benen op de grond. Want we houden niet van zweverige shit, maar wel van lekker nuchter. Die toekomst gaan jullie zeker voelen, vanuit jullie tenen. Jij, en jullie als team.
  • Jullie hebben ongetwijfeld al bakken aan ervaring en bomvol talenten in huis. Bescheiden als de meesten van ons zijn, zetten we dit vaak niet centraal. Dat gaan wij dus wel doen! Wij moedigen het talent aan en maken het teampotentieel inzichtelijk. Jullie weten straks van elkaar waar jullie talenten liggen, en waar niet. Want ook dat is belangrijk als je een sterk team wilt bouwen.

  Overzicht van het resultaat na de Power up jouw team in 1 dag

  • De missie van de organisatie hebben jullie vertaald in de team purpose. En die hebben jullie weer verder geconcretiseerd in teamdoelen. Jullie weten dus heel concreet welke bijdrage jullie leveren aan de missie van de organisatie, én aan de teamdoelen. Omdat deze teamdoelen zo helder zijn en jullie je hieraan hebben gecommitteerd, halen jullie ze ook. Prettige bijkomstigheid; het geeft gewoon ook een goed gevoel als jullie bijdrage zinvol is. 😉
  • Jullie hebben duidelijk zicht op je eigen talenten, en kunnen hiermee het verschillend-zijn productief maken. Doordat Jullie elkaars kwaliteiten, expertise en intenties kennen, waarderen jullie elkaar. Jullie zien de toegevoegde waarde van samenwerken als sterk team. Ow ja, al die krachten bundelen we, zodat jullie het teampotentieel in kaart hebben!

  De complete teamdag vraagt slechts een investering van 1.995 euro.
  * exclusief btw en arrangements/locatiekosten.

  Wat zeggen klanten?
  “Jullie manier van presenteren, kennis en deskundigheid is helemaal van deze tijd. Vlot, maar zonder een moment oppervlakkig te worden. De toon is luchtig, maar serieus genoeg om ook lastige onderwerpen te bespreken. Jullie voelde de sfeer van de groep perfect aan en wisten op de juiste moment te interveniëren.

  Er ontstond al snel een open en veilige sfeer in de groep. Terwijl sommige collega’s elkaar nog nooit live hadden ontmoet. Door het accent op kwaliteiten te leggen ontstond er een positieve sfeer waarin iedereen zich gehoord en gezien voelde. Het heeft ons een hernieuwde kijk op het team als geheel gekeken. Zeker in coronatijd waren we het teamgevoel verloren.”

  Katja Merkx
  Teamleider Gemeente Utrechtse Heuvelrug

   FAQ

    

   Mag ik als manager meedoen met de teamdag?
   Ja, juist! Omdat je onderdeel bent van het team en omdat we open en transparant met elkaar aan de slag zijn.
   Kan de training ook volledig online worden gegeven?
   Jazeker dat kan, echter voor een optimaal resultaat adviseren wij om de training live te doen.
   Mijn teamleden zijn stuk voor stuk toppers, hebben wij teamontwikkeling nodig?
   Ook als jullie met plezier samenwerken is het nodig om te blijven bouwen aan een optimale samenwerking. Het is juist  belangrijk om daar in te investeren, zodat je ervoor zorgt jullie een sterk team blijven.
   We hebben net een paar nieuwe medewerkers aangetrokken, is het dan handig om nu te starten?
   Jazeker, dat is juist een goed moment om te bouwen aan een sterk team. Het is een mooi vertrekpunt voor een vliegende start!
   Jullie zijn gevestigd in Friesland. Begeleiden jullie ook teams in de rest van Nederland?
   We begeleiden veel teams in Friesland en het Noorden, maar zijn niet gebonden aan deze regio. We komen graag op locatie!

   Power-up jouw team in 1 dag

   UITBLINKERS INSPIRATIE

   Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?

    

   Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse team-inspiratie! En je ontvangt een gratis werkvorm cadeau!