Ons aanbod

Power-up jouw team in 1 dag

tijdens deze teamdag bundelen de teamleden hun krachten en focussen ze op de optimale samenwerking 

Iedereen heeft potentie. De talenten, kennis en expertise die nodig zijn om te groeien in het werk. Wij bundelen dit tot de positieve teamkracht, zodat jouw team kan groeien. We bieden een praktisch plan aan waarmee jij en jouw team met plezier werken aan de optimale samenwerking.  Vanuit de visie dat een sterk team de belangrijkste voorspeller is van succes!

 Herken je dit?  

 • Jouw teamleden focussen zich puur op hun eigen werk, wat ze vol overgave doen. Ze werken vanuit hun functieomschrijving of ‘omdat het zo hoort’, in plaats van dat ze kijken naar hun eigen kwaliteiten. Hierdoor doen teamleden niet per se de taken die het beste bij hen passen, en dat lekt energie. Killing voor de sfeer en de teamspirit…  
 • Samenwerken?! Het lijkt alsof het in jullie team geen prioriteit heeft. Er zijn allerlei excuses om niet de samenwerking op te zoeken. Geen tijd, te druk, sluimerende irritaties… Noem maar op. Terwijl je diep van binnen weet dat de teamleden gewoon niet de toegevoegde waarde zien van samenwerken. Daardoor halen jullie niet het maximale uit het team. 
 • De teamleden zoeken elkaar niet op. De onderlinge betrokkenheid ontbreekt en er is weinig emotionele binding. Daardoor voelt het alsof de teamleden geen onderdeel uit maken van het team. Een collega uit de brand helpen, is er niet bij.  
 • Alleen als het echt noodzakelijk is om verder te komen in hun werk, stappen de teamleden op elkaar af. De betrokkenheid bij het gezamenlijke teamdoel ontbreekt. Teamleden houden zich vooral bezig met hun eigen werk, en ze zoeken elkaar niet op om te sparren. Daardoor leren ze niet van elkaar en komt de creativiteit niet van de grond.     

 Hoe zou het voor je zijn als…. 

 • Jouw teamleden verder kijken dan alleen hun functieomschrijving. Ze doen dat werk wat het beste past bij hun kwaliteiten, en dat heeft een positief effect op de energie en werksfeer. De teamleden weten wat hun toegevoegde waarde is én ze weten welke collega ze waar bij kunnen betrekken om het beste resultaat te bereiken. Samen bereiken jullie meer!
 • Samenwerken gaat als vanzelf. Het is voortaan de normaalste zaak van de wereld om de optimale samenwerking te bespreken. En niet alleen te bespreken, maar vooral ook doen! Want alleen dat halen jullie het maximale uit de samenwerking.  
 • Jouw teamleden zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en ze voelen zich betrokken bij het team. Ze durven elkaar om hulp te vragen en ze zetten samen de schouders onder het werk. 
 • Jouw team is gemotiveerd om samen aan de teamdoelen te werken. De teamleden zijn proactief, voelen zich betrokken en komen met nieuwe initiatieven.

Dat is mogelijk als….

Jij en jouw team de teamdag “Power-up jouw team” inzetten. Tijdens 1 dag gaan we aan de slag met de optimale samenwerking in jullie team. 

De teamdag bestaat uit: 

 • 1 live trainingsdag;
 • Een praktisch plan waarmee jullie ook na deze teamdag aan de slag kunnen met de optimale samenwerking;  
 • Elk teamlid ontvangt een persoonlijke analyse inclusief uitgebreid rapport. Met dit rapport heeft elk teamlid inzicht in zijn/haar individuele kwaliteiten. Plus jullie krijgen als team inzicht in de wijze waarop jullie optimaal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. 

Aan het einde van deze training:

 • Hebben jullie de sterktes en kansen van het team in kaart gebracht. De teamleden zijn zich bewust van de kracht van samenwerking. Ze weten het beste uit zichzelf te halen en daarmee de ander te versterken.
 • Zijn de teamleden zich bewust van hun invloed op de werksfeer en weten zij wat nodig is om het beste teamresultaat te behalen. 
 • Hebben we een stevige basis gecreëerd van openheid, waarbij de teamleden nieuwsgierig zijn naar elkaar . 
 • De basis is gelegd voor de betrokkenheid bij de teamdoelen.  De teamleden trekken daarin samen op. 

De complete teamdag vraagt slechts een investering van 1.995 euro.
 * Alle bedragen zijn exclusief btw en arrangementskosten

Veelgestelde vragen:
Doe ik als manager ook mee aan de teamdag?
Ja, juist! Omdat je onderdeel bent van het team en omdat we open en transparant met elkaar aan de slag zijn.

Het team loopt niet fantastisch, is zo’n teamdag dan niet te kort?
Een optimale samenwerking is niet vanzelfsprekend; ‘it takes hard work and effort’. Met deze teamdag krijg je direct een positieve boost als het gaat om met plezier te werken aan dit proces. Je krijgt van ons een praktisch plan waarmee jullie ook na deze teamdag zelf aan de slag kunnen blijven.

Zijn de uitkomsten van de DISC vertrouwelijk? 
De uitkomsten van de DISC zijn altijd positief en geven inzage in de talenten van de medewerkers. Elk teamlid deelt zelf wat ie wil delen met de rest.

Mijn teamleden zijn stuk voor stuk toppers, hebben wij zo’n teamdag nodig?
Ook als jullie met plezier samenwerken is het nodig om te blijven werken aan de optimale samenwerking.  Het is juist  belangrijk om daar in te investeren, zodat je ervoor zorgt jullie een sterk team blijven.  

Jullie zijn gevestigd in Friesland. Begeleiden jullie ook teams in de rest van Nederland?
We begeleiden veel teams in Friesland en het Noorden, maar zijn niet gebonden aan deze regio. We komen graag op locatie!

 

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij een sterk team creëren?

 

Meld je dan nu aan voor regelmatige tips & adviezen. En je ontvangt meteen de 6 stappen om een sterk team te bouwen gratis!