Ons aanbod

Online training + live strategie-sessie; een sterk team in no-time!

de 6 succeselementen waarmee je bouwt aan een sterk team!
online video training, op elk moment te bekijken + live online strategie-sessie

Herken je het gevoel dat jouw team bij een verandering van koers afhaken of zelfs de hakken in het zand zetten? Heel frustrerend voor jou als manager. Je wilt een futureproof team dat zich niet uit het veld laat slaan bij een verandering. Maar hoe? Wij delen in een video training de 6 succeselementen voor een sterk team! Niet alleen maar inzicht krijgen, maar vooral weten aan welke ‘knoppen’ je kunt draaien.  

Herken je dit? 

  • Jouw teamleden werken elke dag hun to-do lijstjes af, doen wat er van hen wordt verwacht maar dat stapje extra ontbreekt. Functieprofielen en takenpakketten zijn leidend en daardoor beperkend. 
  • Jouw team is (nog) geen team dat vol enthousiasme samen werkt aan het behalen van organisatie- en teamdoelen. Je weet dat jouw team bestaat uit uitblinkers, maar op de een of andere manier zetten ze hun potentie niet in om een sterk staaltje teamwork neer te zetten. En daarmee een succesvolle proactieve bijdrage te leveren aan de organisatie.

Hoe zou het voor je zijn als….  

  • Jouw teamleden verder kijken dan hun eigen ‘stukje’, en waar talent centraal staat en de ruimte krijgt.  Teamleden zoeken elkaar op om te sparren, vullen elkaar aan en versterken elkaar. Daarmee zijn ze een succesvol team. Samen bereiken jullie meer!  
  • De samenwerking als vanzelf gaat! Jouw team bevlogen is en intrinsiek gemotiveerd om samen aan de teamdoelen te werken. De teamleden zijn proactief, voelen zich betrokken en komen met nieuwe initiatieven.

Voor wie?

Voor teammanagers die vaste patronen willen doorbreken en nieuwsgierig zijn naar een frisse blik op sterke teams! Wij leren jou als teammanager welke 6 elementen belangrijk zijn om een sterk team te vormen waarmee je organisatieambities realiseert.

Plus live begeleiding
Na de online video training sta je ongetwijfeld te popelen om jouw ambitie kracht bij te zetten. We weten dat het soms best frustrerend kan zijn als je het geleerde net niet weet toe te passen op je eigen team. Wat deze training zo tof maakt, is dat we online met live combineren. Nadat je de online training hebt bekeken, plan je met ons een strategie-sessie in. Live online van 1 uur. Je krijgt de ruimte om al jouw vragen te stellen. Wij denken met jou mee. Zodat je de inspiratie en kennis ook daadwerkelijk kunt toepassen in jouw team. Actie! 

Wat heb je opgestoken?

  • Kennis over de 6 succeselementen die zorgen voor een sterk team
  • Focus en een berg energie
  • Een hoofd vol ideeën en inspiratie, waardoor je zin hebt om meteen in actie te komen

Investering:

De prijs voor de online video training + het persoonlijke actie gesprek is 37,50 exclusief BTW. Wat een koopje is voor de kennis die we delen. 

 

Count me in!

 

Online training + live strategie-sessie; een sterk team in no-time!

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij een sterk team creëren?

 

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse team-inspiratie! En je ontvangt meteen de 6 succeselementen om een sterk team te bouwen gratis!