Ons aanbod

Masterclass (online)- 6 Must-do's om leiderschap in je team te vergroten

Online interactieve masterclass met collega-managers waar je kennis & inspiratie krijgt over hoe jij leiderschap bij jouw teamleden vergroot

Als team succesvol zijn en blijven vraagt om leiderschap. Leiderschap van jou, leiderschap van elk individueel teamlid en van jullie als team. Juist nu, waarin we steeds meer een beroep doen op het zelfsturend vermogen van teamleden. In deze online masterclass nemen we je mee in de 6 must do’s om leiderschap te vergroten in jouw team.  Leiderschap is namelijk de sleutel tot meer verbinding, meer resultaat en impact. En het zorgt ervoor dat jij niet meer zo druk bent met micromanagen en de focus kunt hebben op dat wat ertoe doet :). 
 

Herken je dit?

  • Samen schouders eronder en gaan, dat is hoe jij met jouw team veranderingen te lijf wilt gaan. Maar je merkt dat je er als een berg tegenop kijkt bij elke aankondiging van een nieuw systeem of andere werkwijze. Vooral omdat je weet dat die hakken in het zand gaan.
  • Organisatiewijzigingen die jullie als team raken worden te pas en te onpas opgerakeld. Jouw teamleden blijven oeverloos hangen in het verleden, terwijl de beslissing van diezelfde wijzigingen allang en breed is genomen. 
  • Sommige teamleden houden het liefst heel strikt vast aan ‘mijn thuiswerkdag op dinsdag’… En maken niet de afweging wanneer het nou voor de klant beter is om dan juist wel op kantoor te zijn.
  • Jij bepaalt letterlijk de agenda… Want op jouw vraag aan het team of er nog agendapunten zijn voor het teamoverleg komt geen reactie.

De online masterclass biedt..

  • De 6 must-do’s om leiderschap in jouw team te vergroten. 
  • Je herkent de signalen van reactief & proactief gedrag van jouw teamleden.
  • Hoe jij als leider op laagdrempelige & positieve wijze jouw teamleden inspireert tot het nemen van meer verantwoordelijkheid.
  • Hoe je als team meer resultaat kunt behalen doordat de teamleden leiderschap pakken.
  • Je krijgt direct advies op jouw vraagstukken & uitdagingen.
  • Je krijgt originele tools aangereikt die je zelf kunt inzetten om persoonlijk leiderschap aan te boren.

 

 Wat kun je van ons verwachten?
– Frisse blik en inspiratie
– Zoals je van ons gewend bent; een hoog tempo en berg energie, ook tijdens deze online sessie
– Tips & adviezen op de uitdagingen waar ji mee worstelt
– Interactie met collega-managers

Het resultaat:

Na deze online masterclass weet je wat je kunt doen om het leiderschap van jouw teamleden te vergroten, zodat jullie samen verantwoordelijkheid pakken, elkaar aanvullen en versterken en daarmee vol positieve energie gezamenlijk doelen realiseren. Klinkt fantastisch toch?! Maarre laten we eerlijk zijn. In anderhalf uur tijd realiseren we geen complete transformatie. Wél zetten we jou aan; in de actiestand, en krijg je zin om vol positieve energie samen met jouw team aan de slag te gaan!

Wanneer?
Donderdag 16 juni van 15.00 tot 16.30 u

Investering:
De prijs voor de online masterclass is 37,50 exclusief BTW. Wat een koopje is voor de waardevolle kennis die we delen en de positieve energie die je van ons krijgt!

Wat zeggen klanten?

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?

 

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse team-inspiratie! En je ontvangt een gratis werkvorm cadeau!