Ons aanbod

De 6 stappen voor een sterk team

de beste basis voor een sterk team in 6 stappen! live online  met collega-managers 

Herken je het gevoel dat jouw team niet het maximale uit de samenwerking haalt en dat er veel meer in zit, maar het er niet uit komt? En wil je weten welke stappen jij direct kunt zetten om in de actiestand te komen. Niet alleen maar inzicht krijgen, maar vooral weten aan welke ‘knopppen’ je kunt draaien om te bouwen aan een sterk team. 

Herken je dit? 

  • Jouw team hangt als los zand aan elkaar. Iedereen doet zijn werk vol passie, maar ze werken langs elkaar heen, ze zoeken onderling geen afstemming en ze zitten daarmee op hun eigen eilandje. De teamleden zien niet de toegevoegde waarde van samenwerken, waardoor jullie niet het maximale uit het team halen. 
  • Jouw teamleden werken hard, en doen wat er van hen wordt verwacht. De teamleden zijn gericht op de uitvoering van de individuele taak en ze nemen weinig initiatief als het gaat om de bijdrage aan de teamdoelen. Je voelt dat er weinig betrokkenheid is bij het team en de teamdoelen.

Hoe zou het voor je zijn als….  

  • De samenwerking als vanzelf gaat. Teamleden zoeken elkaar op om te sparren, vullen elkaar aan en versterken elkaar. Daarmee zijn ze een succesvol team. Samen bereiken jullie meer!  
  • Jouw team bevlogen is en intrinsiek gemotiveerd om samen aan de teamdoelen te werken. De teamleden zijn proactief, voelen zich betrokken en komen met nieuwe initiatieven. 

Voor wie?

Wij leren jou als teammanager welke 6 stappen belangrijk zijn om een sterk team te vormen, zodat je daarmee weet waar je je aandacht op moet richten. Daarnaast wordt inzichtelijk op welke van de stappen jullie als team kunnen groeien als het gaat om een ideale samenwerking. 

Waar ga je mee naar huis?

  • Kennis over de 6 stappen die zorgen voor een sterk team
  • Focus en een berg energie
  • Een hoofd vol ideeën en inspiratie, waardoor je zin hebt om meteen in actie te komen  

Investering:

De prijs voor het bijwonen van deze online training is 37,50 exclusief BTW. Wat een koopje is voor de kennis die we delen. 

Datum:

11 maart van 15.00 – 16.30 uur 

 

 

Ons aanbod

Gratis Uitblinkerscheck

Binnenkort vind je hier de gratis uitblinkerscheck, waarmee je direct inzicht krijgt in de samenwerking van jouw team. Inclusief de gouden tips om de samenwerking direct naar the next level te brengen. 

Kun je niet wachten? Drop dan vast jouw naam en we sturen de check zo snel mogelijk naar je toe!  

Wil jij wekelijks een portie inspiratie van ons in jouw mailbox?