Ons aanbod

Voor jou; gratis onderonsje met 1 van ons

gratis onderonsje klaske de jong en margriet van der galien de ontwikkel uitblinkers
Een frisse blik op jou en jouw team,  waardoor je meteen in actie komt

Loop jij al een tijdje te trekken aan je team en lopen frustraties op? Doen jouw teamleden hun werk, maar samenwerken ho maar? Gaan ze met de hakken in het zand als er een change of plans is binnen de organisatie? Je hebt het gevoel dat jouw team niet het maximale uit de samenwerking haalt en dat het teampotentieel niet wordt benut. Dat knaagt, maar heel eerlijk weet je eigenlijk  niet goed waar je moet beginnen om te bouwen aan een sterk team. Je wilt graag iemand die met je meekijkt en met je meedenkt. Je hoeft het wiel niet alleen uit te vinden, want je kunt gebruik maken van onze kennis & tips. 

Enne we weten dat het druk is en dat tijd kostbaar is. Geldt voor jou en voor ons. We vinden het tof dat je tijd vrij wilt maakt om jouw team vooruit te helpen. We maken daarom ook graag 45 minuten tijd voor je vrij. Simpel, via Zoom. No strings attached.

Voor wie?
Nieuwsgierig naar hoe je patronen in jouw team kunt doorbreken en leiderschap van jouw teamleden kunt stimuleren? Sta je open voor een frisse blik? Dan is dit gratis onderonsje met 1 van ons een must! Wij denken en kijken graag met jou mee; in 45 minuten, via Zoom.

Wat krijg je tijdens het gratis onderonsje?

  • Inzicht in hoe het komt dat het in jouw team niet helemaal lekker stroomt. Je weet waar de crux zit, zodat je vanuit daar kunt bouwen.  
  • We leggen de vinger op de zere plek van jouw onbenutte teampotentieel en zien kansen om het maximale uit jouw team te halen.
  • Gouden advies waarmee je direct aan de slag kunt. Klaar met denken, klaar voor actie. 
  • Enthousiasme; ja pas maar op ons enthousiasme is aanstekelijk… dus grote kans dat je daarna echt actie in de taxi wil! 

 

Wat zeggen klanten?

Als je met ons in gesprek bent, dan levert het jou een boel tips & adviezen op. Dit zegt 1 van de teamleiders die een gesprek met ons heeft gevoerd.

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?