Ons aanbod

Voor jou; gratis Persoonlijk adviesgesprek

Een frisse blik op jou en jouw team,  waardoor jouw team meteen in actie komt

Loop jij al een tijdje te trekken aan je team en lopen frustraties op? Doen jouw teamleden hun werk, maar samenwerken ho maar? Gaan ze met de hakken in het zand als er een change of plans is binnen de organisatie? Je hebt het gevoel dat jouw team niet het maximale uit de samenwerking haalt en dat het teampotentieel niet wordt benut. Dat knaagt, maar heel eerlijk weet je eigenlijk  niet goed waar je moet beginnen om te bouwen aan een sterk team. Je wilt graag direct kennis en persoonlijk advies, zodat jij meteen aan de slag kan met jouw team! Klaar met denken, klaar voor actie.

Voor wie?
Nieuwsgierig naar hoe je patronen kunt doorbreken en leiderschap kunt stimuleren? Sta je open voor een frisse blik? Dan is deze gratis online persoonlijk adviesgesprek een must! Wij delen in 1 uur tijd waardevolle kennis met jou, waarmee jij en jouw team direct mee aan de slag kunnen.

Wat krijg je?

  • Kennis over de  succesfactoren voor een sterk team 
  • 3 gouden adviezen waarmee je direct bouwt aan jouw sterke team 
  • Enthousiasme; ja pas maar op ons enthousiasme is aanstekelijk… dus grote kans dat je daarna echt actie in de taxi wil! 

 

Wat zeggen klanten?

Als je met ons in gesprek bent, dan levert het jou een boel tips & adviezen op. Dit zegt 1 van de teamleiders die een gesprek met ons heeft gevoerd.

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?

 

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse team-inspiratie! En je ontvangt een gratis werkvorm cadeau!