Ons aanbod

Voor jou; gratis Actie Sessie

Een frisse blik op jou en jouw team,  waardoor je meteen in actie komt

Loop jij al een tijdje te trekken aan je team en lopen frustraties op? Doen jouw teamleden hun werk, maar samenwerken ho maar? Gaan ze met de hakken in het zand als er een change of plans is binnen de organisatie? Je hebt het gevoel dat jouw team niet het maximale uit de samenwerking haalt en dat het teampotentieel niet wordt benut. Dat knaagt, maar heel eerlijk weet je eigenlijk  niet goed waar je moet beginnen om te bouwen aan een sterk team. Je wilt graag direct kennis en persoonlijk advies, zodat jij meteen aan de slag kan met jouw team! Klaar met denken, klaar voor actie.

Voor wie?
Nieuwsgierig naar hoe je patronen kunt doorbreken? Sta je open voor een frisse blik op teamontwikkeling? Dan is deze gratis online Actie Sessie een must! Wij delen in 1 uur tijd waardevolle kennis met jou, waarmee jij direct aan de slag kunt. 

Wat krijg je?

  • Kennis over de 6 succesfactoren voor een sterk team
  • 3 Gouden tips waarmee jij en jouw team direct in actie kunnen komen
  • Enthousiasme; ja pas maar op ons enthousiasme is aanstekelijk… dus grote kans dat je daarna echt actie in de taxi wil! 

 

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij een sterk team creëren?

 

Meld je dan nu aan voor onze wekelijkse team-inspiratie! En je ontvangt meteen de 6 succeselementen om een sterk team te bouwen gratis!