Ons aanbod

Speciale decemberactie; Power box

Met deze toffe power-box ga je met jouw team Full power en positieve energie het jaar uit! 

Stiekem keek je altijd uit naar die leuke laatste maand van het jaar op kantoor vanwege de relaxte sfeer in combi met het harde werken. Je kent het wel; met jingle bells op de achtergrond in foute kersttrui bergen werk verzetten. Maar na al het corona-gedoe van de afgelopen jaren, wil je in alle december-hectiek het jaar positief afsluiten met jouw team. Trots zijn op elkaar en simpelweg waardering uitspreken richting mekaar. 

Het makkelijkst is om door te knallen met to-do-lijstjes. Of kies jij ervoor om de laatste maand nog een extra positieve boost te geven? Lees dan vooral even verder…. 

Enne….
No worries, geen extra teamdagen. Maar simpel en praktisch toe te passen tijdens de werkoverleggen die al gepland staan of de extra kerstborrelmomenten met jouw team. 

Hee wees eens eerlijk, is dit herkenbaar?

 • Door alle taken en deadlines die nog afgevinkt moeten worden, ben je blij dat jij en jouw team nog ergens tijd hebben voor een kerstborrel om even stil te staan… 
 • Je hebt een eindejaarsknaller van een gesprek gehad met je teamleden, maar worstelt met de opvolging daarvan… Wachten tot januari voelt als the easy way out. 
 • Je bent eigenlijk heel erg van waardering, complimentjes, successen en fouten delen, maarrrr door alle december-hectiek (en stiekem waan van alle dag) maak je hier gewoon te weinig tijd voor. 
 • Hier en daar maak je je wat zorgen… door alle personele wisselingen en werkdruk ben je bang dat jouw teamleden al knallend de feestdagen ingaan en daardoor met een vol hoofd en vermoeid aan het kerstdiner beginnen.  Hoezo tot rust komen? 

Dit is jouw verlanglijstje…

 • Na al dat harde werk heeft iedereen het verdiend  om de komende maand hier en daar wat af te schalen en wil je dat er hier en daar momenten zijn waarop jullie stil staan op jullie successen! 
 • Je geeft jouw teamleden het beste cadeau dat er is;  hun talenten in kaart, zodat ook meteen het gesprek wat je met ze hebt gevoerd extra waarde krijgt en jullie hier samen als team op kunnen voortborduren. 
 • Je kunt op de momenten die jullie al gepland hebben tijd besteden aan het uitspreken van je echt graag wilde; je bent trots op je team. Jouw enthousiasme werkt aanstekelijk; nadat je hun vlammetje weer hebt aangewakkerd, deelt iedereen vol trots hun successen en blunders ;). 
 • De druk is er af, iedereen gaat met een tevreden en positief de feestdagen in. Yes! Wanneer mag ik weer? 🙂 

Grijp je december aan om positief af te sluiten en te knallen in 2023?

De toffe power-box zit boordevol met… 
Werkvormen en opdrachten die je tijdens de ingeplande team/werkoverleggen of borrel kunt gebruiken;   

 • Complimentenkaartjes 
 • 10 DISC- gedragsanalyses waardoor alle talenten van elk individueel teamlid inzichtelijk worden, plus je ontvangt nadat alle teamleden de DISC hebben ingevuld een persoonlijke videoboodschap van ons met daarin toelichting op alle profielen van jouw teamleden
 • Powerwall; deel jullie trotse momenten
 • Prullenbak vs keep going-issue; welke actie, welk idee kan de prullenbak in?  En wat werkt wel en kunnen jullie blijven doen in 2023?  
 • F*ck its;  deel jullie briljante mislukkingen
 • Plus een award voor de persoon met de meest leerzame fout 
 • Een box met tiny Tony’s, gewoon omdat ze heel lekker zijn en… een uitblinkteam is de juiste mix!

Wilde je altijd al graag die alom bekende kleurentest voor jouw teamleden fiksen? Maar hik je daar tegenaan? Dit is echt een buitenkansje, je kunt het namelijk zelf doen. Wij zorgen voor de juiste interpretatie van de gegevens en je kunt dit vervolgens zelf delen met jouw teamleden.  Alleen al vanwege de DISC-analyses is dit een unieke kans!

Wanneer?
Deze gave power-box is te bestellen vanaf 1 december t/m 31 december 2022.  

Investering:
De investering bij een team van 10 personen (inclusief teamleider) bedraagt 1575 euro exclusief BTW.

Veelgestelde vragen
* Moet ik de power-box in december inzetten?
Nee, je kunt de inhoud natuurlijk ook gebruiken in januari of op een ander moment. Het is alleen wel tof om het in december te doen, omdat je dan altijd reflecteert en vooruitkijkt met je team. 
*Wanneer krijg ik de power-box?
Op werkdagen voor 17.00 uur besteld, wordt de box de volgende werkdag verzonden. 
* Waar komen de ingevulde DISC-analyses terecht en ik ben niet DISC gecertificeerd dus hoe kan ik de uitslag juist interpreteren?
Alle ingevulde DISC-analyses komen bij ons in de mailbox terecht, zodra ze allemaal binnen zijn, ontvang je binnen 1 werkdag van ons een persoonlijke videoboodschap met toelichting op de DISC-analyses van jouw teamleden.  
*Mijn team bestaat uit meer dan 10 personen, kan dat? 
Natuurlijk! De prijs is gebaseerd op 10 personen, mocht je team uit meerdere personen bestaan, dan maken we een prijs op maat.  
*Hoe en wanneer krijgen we de DISC-analyses? 
Zodra je de box hebt aangevraagd, krijg je een mail met bevestiging. We vragen jou daarin ook om de mailadressen van jouw teamleden te delen, zodat we de DISC-analyses kunnen versturen naar jouw teamleden. Als we over de mailadressen beschikken, sturen we binnen 24 uur de DISC-analyses naar jouw teamleden. 

Wil jij wekelijks een portie inspiratie van ons in jouw mailbox?