Ons aanbod

Doe mee met de gratis 3-daagse Challenge Back on Track!

De gratis 3-daagse challenge Back on Track! 

De vakantietijd is weer voorbij. Los van het vele chillen en relaxen, is het ook een tijd van bezinning. Je bent als het gaat om jouw rol niet altijd in de lead en dat maakt je onzeker en doet iets met je werkplezier. Je voelt je vooral wiebelig op het moment dat teamleden met vraagstukken bij je komen die niet inhoudelijk zijn. We’ve got your back.
Deze toffe, laagdrempelige 3-daagse challenge maakt duidelijk waar jij jezelf het meest in de weg zit om te groeien als teamleider. Zodat je daarmee de krachtige leider wordt die ook daadwerkelijk vanuit zelfvertrouwen een team leidt! 

Hoeveel boxjes tik jij aan? 

 • Inhoudelijke vraagstukken zijn appeltje eitje voor je. Maar als het gaat om ’team’-issues ervaar je dat als een grote uitdaging.  Je wilt het zo graag goed doen, dat je daarmee soms volledig de plank mis slaat. Oops, where did I go wrong? 
 • Je wilt dolgraag zelf samen met je team werken aan de onderlinge band, maar alles wat je probeert, voelt geforceerd. 
 • Jouw eigen werkplezier geef je momenteel een kleine voldoende en dat heeft vooral te maken met ‘gedoe’ in jouw team. Je gaat twijfelen of deze rol wel bij jou past. 

Wat levert deelname aan de challenge jou & jouw team op? 

 • Het wordt duidelijk waar jij meer mag loslaten, waardoor jij weer in the lead bent. 
 • Je weet jouw ego bewust in te zetten en waar nodig te parkeren en daarmee heb je de sleutel in handen om samen met jouw team te werken aan de onderlinge verbinding.
 • Door de focus te leggen op wat wel goed gaat en waar het goud zit, zorg je voor zelfvertrouwen en dat maakt van jou een krachtige leider. Hello, werkplezier :). 

In slechts 3 live-sessies van een half uur per dag pak jij de regie weer terug. We geven je inzichten, inspiratie en we sporen je aan tot actie! Want alleen door te luisteren word je niet succesvol, je moet het ook gewoon doen 🙂

Waneer is de 3-daagse challenge?

 • Op dinsdag 31 oktoberwoensdag 1 november en donderdag 2 november starten we elke ochtend om 09.00 uur live. In deze live van een half uur (max. uitloop van een kwartier) delen wij onze kennis, geven we een training over het onderwerp van die dag  en er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Daarnaast krijg je elke dag een opdracht waar je zelf mee aan de slag kunt. Kun je niet bij de live zijn, no problemo, je ontvangt de replay elke dag in je inbox. Zo hoef je niets te missen!  

 

Voor wie?
Voor teamleiders & managers die krachtiger willen worden in hun leiderschap. 

FAQ:

 • Wanneer vindt de 3-daagse challenge plaats? 
  De 3-daagse vindt plaats op dinsdag 31 oktober, 1 & 2 november van 09.00 tot 9.30 uur (en max. een kwartier uitloop) live via een link die je ontvangt in de mail. 
 • Hoeveel tijd kost deze challenge me?
  Elke dag (3 dagen achter elkaar) duurt het live webinar een half uurtje, met een maximale uitloop van een kwartier. Je krijgt elke dag tijdens dit live webinar een opdracht van ons mee. De uitwerking hiervan kun je in 5 minuten doen; dat is een kwestie van nadenken over de opdracht en het voor jezelf opschrijven. En daarna kun je het meteen toepassen in je dagelijkse werk, dat kost je in principe geen tijd. 
 • Het lukt me niet om iedere dag op een tijdstip aan te haken, is dat erg?
  Geen probleem, je kunt ‘m terugkijken in de replay die je automatisch elke dag in je inbox ontvangt. 
 • Wat kost deze toffe challenge?
  Investering = gratis. Really?! Yep. 😉

 

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?