Ons aanbod

Doe jij mee met de gratis 3-daagse Challenge? "De positieve kick-start met jouw team !"

De gratis 3-daagse challenge voor een Positieve kickstart met jouw team!

Zo na een drukke decembermaand is het heel fijn om het jaar knallend te starten met elkaarHet is namelijk best een uitdaging om iedereen te motiveren om de verbinding met elkaar te behouden, helemaal zo na de feestdagen. 
In deze 3-daagse challenge ga jij va
nuit positieve kracht met jouw team aan de slag, zodat jullie in het nieuwe jaar vol energie starten en bouwen aan het teamgevoel! 

Geen ellenlange video’s kijken en werkboeken vol invullen maar praktisch en to the point. Daar staan we voor! 

Tik jij een aantal boxjes aan, doe dan zeker mee!

 • Jouw team is echt toe aan een dag teambuilding. Niet een dag to-do-lijstjes afwerken, maar echte aandacht voor elkaar. Maar ja, de factor tijd en werkdruk speelt een grote rol dusse een korte, krachtige boost voor jouw team zou een welkome verademing zijn! 
 • Zo in het nieuwe jaar na de feestdagen moet de actie-modus er weer even in…  je wil voorkomen dat de sleur er in komt, dus je kunt wel wat positieve energie gebruiken! 
 • Je wilt dolgraag zelf samen met je team aan de slag, maar je hebt geen idee hoe, wat en wanneer. Where to begin? 

In slechts 30 minuten per dag geef jij de energie in je team een boost en bouw je aan sterk teamgevoel! 

Wat levert deelname aan de challenge jou & jouw team op? 

 • De teamleden leren elkaar op een andere manier kennen. Dat zorgt voor meer verbinding en daardoor meer begrip voor elkaar.
 • Deze positieve start draagt bij aan het teamgevoel; oprechte aandacht voor elkaar. 
 • Jullie maken samenwerkingsafspraken; hoe willen we met elkaar samenwerken?  
 • Je wakkert het teamgevoel aan en daarmee het werkplezier aan!
 • En doordat jullie met meer plezier samenwerken, is het een heeull stuk makkelijker om samen teamresultaten te behalen. 

Wat krijg je tijdens deze 3-daagse challenge?

 • Op maandag 16 januari, dinsdag 17 januari en woensdag 18 januari gaan we om 8.30 uur live, waarin we kort en krachtig  (max. 10 minuten) een opdracht toelichten die je met je team kunt doen.  Deze opdrachten zou je daarna meteen in een team-overleg kunnen gebruiken. Of reserveer tijd om de opdrachten met je team op een ander moment te doen.  
 • Je ontvangt ten minste 3 van onze eigen ontwikkelde werkvormen digitaal.

 

Hoe zien de 3 dagen eruit? 

Dag 1 Kick-off verbinding
Deze eerste dag starten we met een toffe werkvorm waar jullie de aandacht nemen voor de onderlinge verbinding en dus elkaar. Waarom? Hoe beter we elkaar kennen, hoe meer je voor elkaar over hebt. Wie is nou de persoon achter de functie? Positiviteit en fun gegarandeerd en dat betekent positieve emoties. En de basis voor de rest van de challenge! 

Dag 2 Waarderende gespreksvoering
In een team ontstaat al snel ruis op de lijn. Hoe zorg je ervoor dat je samen vanuit nieuwsgierigheid en zonder oordeel met elkaar in gesprek bent en blijft? Geen gedoe of oude koeien uit de sloot halen, maar met begrip en waardering voor elkaar.

Dag 3 Samenwerkingsafspraken
Jullie schetsen als team de ultieme voorwaarden voor de ideale omgeving waarin jullie als team continu kunnen uitblinken. Wat heb jij en jullie daarvoor nodig? Je krijgt voor dag 3 de opdracht mee om samen met jouw team samenwerkingsafspraken te maken. 

Voor wie?

Voor teamleiders & managers die het teamgevoel in hun team willen aanwakkeren. Goed om te weten; jij ontvangt als teamleider tijdens de challenge onze filmpjes & werkvormen/opdrachten. Je krijgt alles kant en klaar aangeleverd, zodat je de opdrachten vervolgens met jouw team uitvoert.

FAQ:

 • Wanneer vindt de 3-daagse challenge plaats? 
  De 3-daagse challenge vindt op maandag 16 januari, dinsdag 17 januari en woensdag 18 januari. Elke ochtend om 8.30 uur starten wij met jou de dag. Deze dagstart duurt maximaal 10 minuten, daarna kun je voorbereid met jouw team aan de slag. 
 • Het lukt me niet om iedere dag op een tijdstip aan te haken, is dat erg?
  Geen probleem, je kunt ‘m terugkijken in de replay.
 • In die week van de challenge lukt het niet om de opdrachten te doen, mag het op een ander moment?
  Ook de opdrachten die je krijgt, doe je op jouw moment. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het wekelijks teamoverleg te gebruiken voor de opdrachten. Dan smeer je het dus uit over 3 weken. Wil je alles uit deze challenge halen? Dan doe je de opdrachten met jouw team wel dezelfde dag, om on-schedule te blijven. Vergeet daarvoor niet tijd te reserveren in jouw agenda en die van jouw teamleden ;). 
 • Wat kost deze toffe challenge?
  Investering = gratis. Really?! Yep. 😉
 • De opdrachten die ik met mijn team ga doen, zijn die live of online uit te voeren?
  We geven jou beide opties; zowel live als online. Zodat je zelf de keuze kunt maken wat voor jullie handig is voor die dag. 

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?