Ons aanbod

Doe jij mee met de gratis 5-daagse CHALLENGE voor meer focus & fun in jouw team?!

deze gratis 5-daagse challenge is all-about meer verbinding & plezier met jouw team! 

‘Zoveel mensen, zoveel wensen.’ Als teamleider heb je te dealen met verschillende persoonlijkheden, wensen en verlangens van teamleden. Het is best een uitdaging om iedereen te motiveren om de verbinding met elkaar en de organisatiedoelen te behouden. 
In deze challenge gaan we voor meer fun en focus in jouw team!
Vanuit positieve kracht ga jij met jouw team aan de slag tijdens deze 5-daagse challenge. Zodat het werken samen makkelijker en leuker is! 

Geen ellenlange video’s kijken en werkboeken vol invullen maar praktisch en to the point. Daar staan we voor! 

Tik jij een aantal boxjes aan, doe dan zeker mee!

 • Jouw team is echt toe aan een dag teambuilding. Niet een dag to-do-lijstjes afwerken, maar echte aandacht voor elkaar. Maar ja, de factor tijd en werkdruk speelt een grote rol dusse die volle dag is nu niet te behappen.
 • Zo tegen de zomer is iedereen wat uitgeblust, jouw teamleden lopen op hun tenen, je zou graag de sleur doorbreken met wat positieve energie!
 • Je wilt dolgraag zelf samen met je team aan de slag, maar je hebt geen idee hoe, wat en wanneer. Where to begin? 

In slechts 30 minuten per dag geef jij de energie in je team een boost. 

Wat levert deelname aan de challenge jou & jouw team op? 

 • De teamleden leren elkaar op een andere manier kennen. Dat zorgt voor meer verbinding en daardoor meer begrip voor elkaar.
 • Jullie krijgen zicht op je eigen & elkaars talenten. Daarmee weten jullie waar jullie elkaar kunnen aanvullen en versterken.
 • De frustraties die sudderen, krijgen aandacht en daarmee creeer je ruimte voor de positiviteit. 
 • Jullie schetsen de teamambitie; waar gaan jullie samen vol voor? 
 • Je wakkert het werkplezier aan; het samen samenwerken is leuker! 
 • En doordat jullie met meer plezier samenwerken, is het een heeull stuk makkelijker om samen teamresultaten te behalen. 

Wat krijg je tijdens deze 5-daagse challenge?

 • Elke dag ontvang je een kort en krachtig filmpje (max. 5 minuten), waarin we elke dag een opdracht toelichten, zodat je precies weet wat en hoe je dat moet doen.
 • Je kunt dagelijks je vragen droppen in de besloten LinkedIn-groep. Jouw vraag beantwoorden we binnen 24 uur en zo kun je meteen van andere collega-teamleiders leren.
 • Yes, je ontvangt ten minste 10 van onze eigen ontwikkelde werkvormen digitaal.

 

Hoe zien de 5 dagen eruit? 

Dag 1 Kick-off verbinding
Deze eerste dag starten we met een toffe werkvorm waar jullie de aandacht nemen voor de onderlinge verbinding en dus elkaar. Waarom? Hoe beter we elkaar kennen, hoe meer je voor elkaar over hebt. Wie is nou de persoon achter de functie? Positiviteit en fun gegarandeerd en dat betekent positieve emoties. En de basis voor de rest van de week! 

Dag 2 F*ck-it
Voordat je kunt bouwen, zul je eerst stil moeten staan bij de eventuele ’shit’ that happened. En daar oprechte aandacht voor te hebben. Zodat jullie vanuit daar kunnen werken aan een nieuw startpunt! Dus kom maar op met die fuck its, zodat jullie ze daarna kunnen begraven! 

Dag 3 Powers
Na een dag vol fuck its is het vandaag tijd voor positieve shit. Waar zijn jullie als team zijnde trots op? De focus op powers geeft energie, en het zorgt voor een gevoel van verbondenheid en trots! 

Dag 4 Super Power
Wij nuchtere noorderlingen zijn heel goed in het benoemen van waar we niet zo goed in zijn (yes helaas nog steeds). Terwijl het van ongekende waarde is als je weet waar je goed in bent en waar jullie elkaar kunnen versterken. Talenten benutten zorgt voor meer werkplezier. 

Dag 5 Toekomstfocus
Op de final day maken we de verbinding tussen wat jullie als team in huis hebben en jullie focus voor de toekomst. Waar zijn jullie van? Waar gaan jullie vol voor als team? Een mooie aanleiding om jullie als team sterker te positioneren.

Voor wie?

Voor teamleiders & managers die het werkplezier in hun team willen aanwakkeren. Goed om te weten; jij ontvangt als teamleider tijdens de challenge onze filmpjes & werkvormen/opdrachten. Je krijgt alles kant en klaar aangeleverd, zodat je de opdrachten vervolgens met jouw team uitvoert.

FAQ:

 • Wanneer vindt de 5-daagse challenge plaats? 
  De 5-daagse challenge vindt plaats in week 39, dus van maandag 26 september tot en met vrijdag 30 september.
 • Het lukt me niet om iedere dag op een tijdstip aan te haken, is dat erg?
  Je zit niet vast aan specifieke tijden dat je de filmpjes moet bekijken. Je kijkt het filmpje op jouw moment.
 • In die week van de challenge lukt het niet om de opdrachten te doen, mag het op een ander moment?
  Ook de opdrachten die je krijgt, doe je op jouw moment. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om het wekelijks teamoverleg te gebruiken voor de opdrachten. Dan smeer je het dus uit over 5 weken. Wil je alles uit deze challenge halen en de kans om elke dag antwoord te krijgen op jouw vragen? Dan doe je de opdrachten met jouw team wel dezelfde dag, om on-schedule te blijven.
 • Wat kost deze toffe challenge?
  Investering = gratis. Really?! Yep. 😉
 • De opdrachten die ik met mijn team ga doen, zijn die live of online uit te voeren?
  We geven jou beide opties; zowel live als online. Zodat je zelf de keuze kunt maken wat voor jullie handig is voor die dag. 

UITBLINKERS INSPIRATIE

Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?