Ons aanbod

Boost het leiderschap in jouw team in 1 dag (zowel live als online mogelijk)

de boost voor een sterk team waarin ieder individu leiderschap pakt en zich verantwoordelijk voelt voor het teamresultaat!

Je weet het zeker; je hebt uitblinkers in je team, maar toch houden ze zich vooral met hun eigen to-do lijstjes bezig. Ze zijn vooral heel druk om hun eigen zaken voor elkaar te hebben. De teamleden hebben onvoldoende vertrouwen in elkaar om samen te gaan voor het beste resultaat, dus werken ze liever zelfstandig. “Ik heb mijn werk al klaar” is zo’n beetje het motto, en de teamleden helpen elkaar daarom ook niet. Terwijl ze eigenlijk wel weten dat hun collega nog een stapel werk heeft liggen… Enne jouw teamleden zijn heel goed in het druk maken om besluiten die al zijn genomen en waar ze geen invloed meer op hebben. Het knaagt en vraag om actie in de taxi! 

Hoe kan het, dat alle ingrediënten voor succes in jouw team aanwezig zijn, maar jullie (nog) niet knallen als sterk team?

Jouw droom en ambitie; dat sterke team die elke hobbel op de weg aankan en samen gaat voor het beste teamresultaat, voelt nog heel ver weg. En toch is ‘ie dichterbij dan je denkt. 

De boost waarin elk teamlid wordt uitgedaagd om leiderschap te pakken en samen te knallen 
Wij gaan samen met jouw team in 1 dag zorgen voor die sterke basis, waarin elk teamlid verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen bijdrage aan het teamresultaat. Elk teamlid voelt de noodzaak om samen te werken en het teambelang centraal te stellen. Jullie werken samen aan een cultuur en een omgeving waarin jullie groeien en elkaar versterken. Waarin jullie je eigenaar voelen van jullie toko; dat ondernemerschap wakkeren we aan. Klagen over besluiten die al zijn genomen heeft vanaf de teamdag geen zin, want iedereen heeft het inzicht gekregen in waar hij wel invloed kan uitoefenen. Jullie pakken samen leiderschap, zodat jullie als sterk team kunnen shinen! En dat met alles wat jullie als team in huis hebben.

Geen complete transformatie, want he dat kan natuurlijk niet in 1 dag?! Maar wel het vergroten van leiderschap van elk individu en het teampotentieel inzichtelijk, zodat jullie elkaar kunnen versterken. Lekker praktisch, zodat jullie samen kunnen rocken.

Jouw ambitie is een sterk team waarin ieder individu verantwoordelijkheid neemt voor het gezamenlijke teamresultaat, dus tijd om die ambitie kracht bij te zetten. 

  De teamdag bestaat uit: 

  • 1 live trainingsdag. Alle teamleden, inclusief jij als teammanager, zijn hierbij aanwezig. Liever de trainingsdag online? Dat kan.
  • Concreet advies waarmee jullie ook na deze teamdag aan de slag blijven met het vergroten van leiderschap in het team.  
  • Elk teamlid ontvangt een persoonlijke analyse inclusief uitgebreid rapport. Met dit rapport heeft elk teamlid inzicht in zijn/haar individuele kwaliteiten. Plus jullie krijgen als team inzicht in de wijze waarop jullie optimaal met elkaar kunnen communiceren en samenwerken. 

  Overzicht van het resultaat na de ‘Boost het leiderschap in jouw team in 1 dag’

  • Elk teamlid is zich bewust van het teambelang en voelt zich verantwoordelijk voor z’n bijdrage aan het teamresultaat 
  • Jullie hebben duidelijk zicht op je eigen talenten, en kunnen hiermee het verschillend-zijn productief maken. Doordat jullie elkaars kwaliteiten, expertise en intenties kennen, waarderen jullie elkaar
  • Vanuit nieuwsgierigheid communiceren jullie met elkaar, zodat er onderling begrip is en jullie elkaar makkelijker durven aanspreken
  • Jullie werken aan een cultuur & omgeving waarin jullie groeien en elkaar versterken

  De complete teamdag vraagt slechts een investering van 2.497 euro.
  * exclusief btw en arrangements/locatiekosten, bij een team van max. 10 personen.

  Wat zeggen klanten?
  “Jullie manier van presenteren, kennis en deskundigheid is helemaal van deze tijd. Vlot, maar zonder een moment oppervlakkig te worden. De toon is luchtig, maar serieus genoeg om ook lastige onderwerpen te bespreken. Jullie voelden de sfeer van de groep perfect aan en wisten op de juiste moment te interveniëren.

  Er ontstond al snel een open en veilige sfeer in de groep. Terwijl sommige collega’s elkaar nog nooit live hadden ontmoet. Door het accent op kwaliteiten te leggen ontstond er een positieve sfeer waarin iedereen zich gehoord en gezien voelde. Het heeft ons een hernieuwde kijk op het team als geheel gekeken. Zeker in coronatijd waren we het teamgevoel verloren.”

  Katja Merkx
  Teamleider Gemeente Utrechtse Heuvelrug

   FAQ

    

   Mag ik als manager meedoen met de teamdag?
   Ja, juist! Omdat je onderdeel bent van het team en omdat we open en transparant met elkaar aan de slag zijn.
   Kan de training ook volledig online worden gegeven?
   Jazeker dat kan, echter voor een optimaal resultaat adviseren wij om de training live te doen.
   Mijn teamleden zijn stuk voor stuk toppers, hebben wij teamontwikkeling nodig?
   Ook als jullie met plezier samenwerken is het nodig om te blijven bouwen aan een optimale samenwerking. Het is juist  belangrijk om daar in te investeren, zodat je ervoor zorgt jullie een sterk team blijven.
   We hebben net een paar nieuwe medewerkers aangetrokken, is het dan handig om nu te starten?
   Jazeker, dat is juist een goed moment om te bouwen aan een sterk team. Het is een mooi vertrekpunt voor een vliegende start!
   Jullie zijn gevestigd in Friesland. Begeleiden jullie ook teams in de rest van Nederland?
   We begeleiden veel teams in Friesland en het Noorden, maar zijn niet gebonden aan deze regio. We komen graag op locatie!

   Boost het leiderschap in jouw team in 1 dag

   UITBLINKERS INSPIRATIE

   Wil jij leiderschap in jouw team vergroten?