Wat tof dat je het Foutenfestijn hebt aangevraagd! 

Je vindt het Foutenfestijn binnenkort in jouw mailbox. Check je ook de spam? Het kan zijn dat ‘ie daar namelijk in terecht komt… Enne voor het delen van fouten is het heel handig (eigenlijk gewoon noodzakelijk ;-)) dat er een veilige sfeer heerst in jullie team. Is dat nou nét wat jullie team nog kan gebruiken? Dan hebben we meteen een tof gratis aanbod voor jou; de online masterclass ‘de must-do’s om eigenaarschap in jouw team te vergroten’. Op 16 mei van 09.00 tot 10.00 u, speciaal voor teamleiders.

online masterclass Creëer in 4 stappen een veilige sfeer om open en eerlijk te communiceren met elkaar

Want als dit is wat jij eigenlijk wel herkent in jouw team…;

  • Feedback geven in jullie team is best een dingetje… Als teamleden iets vinden van hun collega, vinden ze het rete-spannend om dit daadwerkelijk te uiten tegen die collega. Ze bewaren eerder die lieve vrede en steken hun kop in het zand. Maarre pas op; die bom kan ook ‘es barsten.
  • Roddelen is misschien net too much, zo erg is het nou ook weer niet (hopen we voor je ;-)). Maar je weet dat jouw teamleden over elkaar praten in plaats van met elkaar. Akkefietjes & irritaties worden bij het koffiezetapparaat besproken met de ander, maar niet zozeer met de collega waar het om gaat. Dat kan toch anders?!
  • Als jij, of een van je teamleden een ‘fout’  ontdekt, duikt iedereen weg. It wasn’t me is het credo. Terwijl jij juist wil dat er een cultuur is waar we leren van elkaars fouten en iemand zonder gene zijn fout opeist ;).
  • Je merkt dat er een negatieve associatie hangt aan het woordje ‘feedback’. Terwijl feedback zowel positief als opbouwend bedoeld is. Het gaat vooral over elkaar waarderen. En als je ergens mee zit maar dat niet deelt met de ander, ontneem je de ander ook de kans om te groeien.
  • Eigenlijk is iedereen gewoon heel lief voor elkaar, waardoor ze het echte gesprek uit de weg gaan. Terwijl ze daar nou juist van groeien, als individu en als team. Als ze dan ’s wat teruggeven, gaat het vaak om cijfers & getallen, of juist de punten & komma’s. Je kent dat vast; muggenziften over die punten & komma’s terwijl het juist gaat om het grotere plaatje. Dat wat er toe doet. En juist dat laten jullie buiten beschouwing.
Dan is onze gratis online masterclass zeker weten een aanrader!


In een uurtje tijd krijg je;

  • De 4 stappen die nodig zijn om die veilige sfeer te creëren zodat open en eerlijke communicatie de nieuwe status quo wordt.
  • Inzicht in hoe je als team elkaar feedback kunt geven, waarbij je recht doet aan de ander en vanuit nieuwsgierigheid & waardering met elkaar in gesprek bent.
  • Direct advies op jouw vraagstukken & uitdagingen.
  • Inzicht in de veelgemaakte f*ck-ups, zodat je vooral ook weet wat je niet moet doen. 😉